Cari Something?

Selasa, September 08, 2009

Pesan Yang Arif


"Ibu, Alis nak roti kolat.."






Roti kolat adalah merujuk kepada Ban Coklat Sweetie ye kawan-kawan.. Maknanya, si ibu perlulah menyinggah ke 7-E dalam perjalanan pulang nanti..

Anakanda yg sorang ni mmg gemar betul benda² coklat.. Famous Amos, kek / cupcake coklat.. coklat saja, jangan cerita la kan.. baru² ni saya ada beli cupcakes, mixed vanila & coklat, sikit pun dia tak heran dengan yg vanila..

Harus la ada kriteria bakal menantu kena pandai bikin kek coklat & seangkatan dengannya :D


Yang lama lagi nak bermenantu pun,

8 ulasan:

zailamohamad berkata...

masa ngandung slalu makan cokulat ke??;)

Fid berkata...

roti kolat tu ja yg anak aku iktiraf as roti manusia makan..kahkahkahakh

yg sandwich bread tu dia kata fish makan uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

MommyDania berkata...

blh geng dgn dania la. coklat 24/7!

CY3.5 berkata...

zaila,
ikutkan sume preggy suka makan coklat :)

Fid,
pelan² kayuh.. hahaha..

MD,
tapi Arif ni takley terlebih.. karang hyper semacam..

mamaDhea berkata...

wah alis, sekapal dgn dhea..

nanti dhea besar sket auntie ajar dhea buat makanan bercoklat ni eh alis.. :P

KS berkata...

anak i pon sama. nampaknya sama2 lah kita mencari menantu camtu hehehe

CY3.5 berkata...

Sya,
gemuklah anak mak :P

KS,
ngeee.. tu le pasal.. jangan cerewet terlebih, sudah..

MN berkata...

hmmm..anak aku pun rajin memesan nyah! :)