Cari Something?

Rabu, September 09, 2009

Adakah Anda Masih Memblog Ketika Raya?


Memblog atau berblog? ngeee.. ke laut sudah BM saya..

Kalau tengok pattern lepas², mmg ApaApaJe turut bercuti sakan.. hahaha.. tp tak tau la kali ni.. kalau² Maxis BB si dia ada connection di Jelebu / Sabak Bernam, mungkin ada la update.. mungkin :P


Anda bagaimana? Blog pun cuti sakan? atau tetapp meriah macam biasa?

22 ulasan:

KS berkata...

cutilah kot. i takda bb. hehe

Nur berkata...

sy ada BB, tp takde lappy..nk wat guane, lappy ni pung company punyer. lom mampu nk beli kwang3

kaezrin berkata...

saya update fb status kot...kakakaka...tp tgklahhhhh

Fid berkata...

berblog kot..ke schedule??

MN berkata...

aku akan berblog gamaknya.. hihihi! sebab selalu kat umah PIL aku laptop on 24 hours! :P

Hana berkata...

blogger tegar harus blogging. defintely not me ngeheheeeee

ainie aziz berkata...

saya tgk keadaan semasa. kalau boring tahap dewa, saya akan berblog. kalau enjoy tahap gaban, pandang lappy sebelah mata pun saya tak nak! makan kuih raya lagi berbaloi-baloi! ahaha!

honeylanz berkata...

tak. sbb x bwk balik lappy kut! 10 days w/o blogging?? mcm x sanggup je..ngeh..ngeh..

~Yu.Es~ berkata...

raya saya adalah sgt bz..lg2 kat sg besar tuh maxi.s bb ala2 hidup segan mati tak mau...makanya maybe sgt lama saya cuti blogging:P

CY3.5 berkata...

KS,
i pun takde.. lappy & BB pun lenjan si dia punya je :D

Nur,
kot bley lekat BB tu kat handset, harus berblog tu kaedahnya :)

cik elin,
FB? aiyoo.. i still kenot go la with FB..

Fid,
kau.. m e m a n g t e g a r!

MN,
aku ni merantau banyak tempat, insya-ALLAH.. tu yg kena tengok keadaan.. hahaha.. kalau lepak PD je, meriah la kot blog ni..

Hana,
weee.. saya tidaklah tegar mana :P

cik ainie,
kadang² tu dah letih melayan budak² kan.. time depa tido, harus mak depa pun tido jugak :D

Has,
how to live without blog in 10 days? ngeee..

US,
sg besar kan kira bandar jugak.. mesti ada connection.. kot kt sabak bernam tu ye idup segan, mati taknak :P

~ Ibu ZAAZ ~ berkata...

akak tetap berblod. kemana saja membawa bb n lappy bersama. he he

Zety Zin berkata...

cutilah gamaknya. beraya sakan la katakan. muahaha.

knv berkata...

ya. saya harus memblog. pasai dah sah tak raya sangat!

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

lia berkata...

may b update dari hp shj kot... tgk mood....

Queenin Murni berkata...

well.. cuti 3hari pon payah nak update.. ini kan pulak cuti raya... keh keh keh!

hot mama berkata...

hmm..mcmnye cuti jugak jer blog i nnt...tp xtau la kalo dah buhsan ssgt mmg berblog or bloghop hehe... tu pun kalo kat sabak bernam (umah PIL) ade maxis bb...

u kat sabak bernam kat mana?cewah..nnt bleh beraya...hehe

CY3.5 berkata...

ibu ZAAZ,
inilah blogger tegar sebenar :D

ZZ,
bukan selalu pun raya, ye dak :)

k Ana,
alalalalala.. mmg wajib blog dari Birm!

lia,
kalau ada WiFi baru mak update guna handset.. mmg kedekut :P

QM,
kekekeke.. kita enjoy ini raya!

Hot Mama,
sabak bernam kita kat kg teluk rhu.. amik, siap nama kg kita publish :)

Sayang.Ibu berkata...

hmmm.. kalo ikut ketegaran, harus hari2 daily broadband haku nih. tapi kang.. bengkok pulak nak bayo bil... harus dipikirkan nih gimana...

Ms Lola berkata...

Cuti nyah..

Ms Lola berkata...

Sambung sikit lagi. Kalau aku hapdet pun, sape je yg nak visit. Ngabih tenaga aku je update

CY3.5 berkata...

cik Intan,
yg tu pun harus ada la dalam budget raya kaedahnya :P

Ms L,
eh, mesti ada yg sesat punya.. percayalah..

Sayang.Ibu berkata...

itulah sebab bahet raya memang asik tersasar jer...hahahhaaa... xde org nak bagi ku duit raya lagi ke??? kahkahkahhhhhh