Cari Something?

Khamis, September 03, 2009

Sampul Duit Raya Dah Ada..


..hasil pembelian berhemah di Jusco Taman Universiti tempoh hari.. yg ada kad, every RM50 spent, dapat satu peket.. otherwise, belanja RM100 baru dapat 1.. setiap peket, ada 6 keping sampul..

Saya tidak la tamak.. amik 9 peket je.. yg lain tinggal kat JB..








tapi tu la.. isinya ntah bila nak ada :P Malas sungguh nak menapak ke bank yg berdekatan..

Kat umah ada la stok RM1 yg baru.. balance raya tahun lepas.. bley? mau tebal semacam kalau isi RM10.. KALAU.. ahaHahahaHAhaha..



11 ulasan:

rina berkata...

saya pun dh ada gak... dapat dr prudential & giant. dan sama jugak isinya belum ada lagi.

CY3.5 berkata...

rina-san,
bila ntah nak ada.. serius malas nak menapak..

Mummy Dasy berkata...

sama ah dapat sampul kat AEON, bukit indah, malas nak ke bank tukar duit gamaknye kem ngan adik ah keje EON suh tukar plg cepat seminggu sebelum raya...yg tahun lepas pun ada ckit lagi ni

CY3.5 berkata...

Mummy Dasy,
syoknya ada kaki.. hihihi..

isabelle berkata...

good idea...
letak tebal2 skit duit, nmpk best skit. hahaha

lia berkata...

biasa mmg amik sampul duit raya free jer dari bank ;p

Fid berkata...

CY3'5
aku ada juga yg jusco tu
tapiii smlm lakiku dah bw balik yg maybank ngan apa bank ntah
kalau ko nak yg sampul2 bank2 sedunia silalah ketemu aku dkt nak raya kelak ...setiap tahun laki mak bawak balik yg cantik2 gilos hahahahahaaa

sampul bnyk wang tak bnyk..
selalu aku lambakkan kat opis jaa

CY3.5 berkata...

isabelle,
tp tak dapat le nak sumbat RM10 sokmo :D

lia,
bley dapat saja² ek w/o tukar duit?

Fid,
vavavava.. dulu aku suka guna yg cantek².. tp skarang ni pasrah je la guna apa yg ada..

Sayang.Ibu berkata...

wooo... me lom dpt sampul duit raya dari mana2 nih.. sbb biasanya,hubby yg akan collect dari kwn2 dia yg keje bank...last yr pun ada belen duit RM1 yg x abih

CY3.5 berkata...

cik Intan,
best ah, ramai contact! mak ni harap Giant/Jusco je la.. hehehe..

Fid berkata...

CY3'5
kalu aku dpt sampul glem aku tayang kat ko..kalu ko nak karang kita pkkan mcm mn hahahahaa