Cari Something?

Selasa, September 01, 2009

Tersilap Jangkaan


All this while, mati² idup² saya ingat Raya Aidilfitri 1430 H jatuh hari Isnin 21/9/2009.. kiranya sempat la saya & adik ipar saya nak buat kuih tat nanas weekend sebelum raya..



RUPA-RUPANYA, jatuh hari Ahad? Nampaknya tahun ni puasa 29 hari la ye..



Hmm.. satu dua adun je la kita buat ye Ika? Dah la masing² balik PD Sabtu pagi.. Hmmph.. Buat untuk makan sendiri saja la kaedahnya.. heee..

8 ulasan:

MN berkata...

nak jugak ko buat kuih. aku takat tunjuk2 jer.

Fzlna berkata...

tat nenas ek, my feberet kueh, nak2lagi kalu filling byk..hmm..memang layanz...

Fid berkata...

ohhh
aku blom start buat kuih lagi....hahahaa

CY3.5 berkata...

MN,
tat nenas, kuih wajib kat PD.. bab lain mmg aku tunjuk je.. hihihi..

Fzlna,
kalau terlebih byk takley jugak.. karang melekat :)

Fid,
sama laaaaa.. aku mmg last minute abis la tu nanti..

Zuhaini berkata...

satu dua adun je...? hihi.. mana cukup!

KS berkata...

sehari sebelum raya adalah besday saya. jadi sudilah kiranya memberi tat nenas sebagai hadiah hehe :P

CY3.5 berkata...

cik Zuhaini,
1 adun dapat dalam 150 biji.. jadik la.. weeee..

KS,
harus la hancur masa dalam perjalanan.. ngeee..

KS berkata...

cy, takpe hancur2. sampai lepas raya pon takpe. sebab selalunya kueh raya ni lepas raya & dah jadik serdak2 baru best :P kekekeke