Cari Something?

Selasa, September 01, 2009

Kepada Penangkap 77,777 Yang Terpantas


Cik Azure, sila berikan nama & alamat ke email saya.

Walaupun mmg masih takde idea apa nak dibagi.. hinsh.. lemau sungguh..

Oh ye, tak dapat la nak guna duit Nuffnang.. sbb cek pun belum nampak bayang.. hihihi.. sbb saya ingatkan 77,777 ni lambat lagi nak sampai..

Saya juga ingin mengucapkan terima kasih kepada penangkap-penangkap nilai yg sama tempoh hari, iaitu cik n.i & cik rizza yg kini telahpun berada di bumi Malaysia :)

11 ulasan:

Azure berkata...

kena rupanya...

walaupun dah bole agak, tp taknak la mengharap.

padahallll, duk la tunggu bila CY nak update blog nih..kuikuikui

nanti saya bagi yea...



yeahuuuuuuuuu

MommyDania berkata...

CY, kalau sy cashout naneng tu on 27/7..bila gamak nak merasa cek tu?

KV berkata...

cek nanang saya pon blom sampai. Awat lambat sgt eh?

honeylanz berkata...

bila nk dpt duit naneng tu jugak.. hehehe

CY3.5 berkata...

cik Azure,
maaf la.. hahaha.. sangat malas nak taip panjang² time cuti kat umah :P

MD,
kalau glitterati, should be dalam bulan 9 ni la dapat.. otherwise, bulan 10 nanti..

KV,
bila cash out?

Has,
sooner or later :) saya pun baru2 ni je dapat pun.. hahaha..

Ms Lola berkata...

AKu ni, bg link back sbb konon2 supaya aku idok la lama menunggu. Sekali kena ngappp dek org lain daaaaaa

¥ α Ŋ α Đ z µ £ berkata...

duti tu haritu redeem akhir bulan 5..awai bulan 7 baru dapat..lambat napa ntah..

CY3.5 berkata...

Ms L,
aku baca posting kau tu.. tapi, dah browse pun guna handset.. heee..

Duti,
betul la tu.. kalau glitterati, ada buffer sebulan..

n.i. berkata...

huhuhu ingatkan i menang hehehhe

MommyDania berkata...

ohh..kira2 by now kena tunggu la yek! CY, nmpk gaya kena buat utk 88,888 la pulak!

CY3.5 berkata...

n.i,
mu yg 2nd.. hehehe.. selisih seminit je :)

MD,
tu ntah tahun bila mau sampai.. traffic saya ni kan hangat² taik idung saja :P