Cari Something?

Ahad, Oktober 11, 2009

Akulah Perempuan Itu


adalah tidak best. Titik.

10 ulasan:

isz_3707 berkata...

akulah perempuan jalang itu? xbest ke? nasib xtengok ngeeeeee

CY3.5 berkata...

cik isz,
aku rasa tak best.. macam melompat-lompat gitu..

Nanak berkata...

nasib baik tak tengok..hehe..

Ealyie berkata...

ekekeke.. nasib mak pun tak tgk jugak.. ;)
memula nk tgk, tapi nampak je muka si sendat tu , cancellllll...

Abrahyn berkata...

eh ada tajuk citer tu ek? tak pasan lakk...:p

Marisa berkata...

nasib tak tgk... kalau tidak buang masa je

Fid berkata...

CY3.5
aku tengok OK ja cuma ya ampun itu perempuan memang cocok gila ngan watak dia lakonkan...hambik!

cuma kan....apa jua masalah apa jua keadaan menjadi perempuan pelac*r bukanlah pilihan yang sepatutnya
kan kita ada macam2 agensi amacam2 kementerian.....

entah laaa....susah nak komen....

CY3.5 berkata...

Nanak,
ngeee..

Ely,
saja je nak tengok la kot sisi lain Fasha Sandha.. blueks :P

Abrahyn,
ada la a few times kuar promo kat TV3..

Marisa,
tak best itu subjektif.. kekeke..

Fid,
dia takut kat laki dia kan dalam cite tu.. haih.. ntah la nyah..

MN berkata...

kerana pelakonnya ke jalan cerita?

CY3.5 berkata...

MN,
jalan cerita dia.. macam tak cukup perisa di sana sini..