Cari Something?

Jumaat, Oktober 23, 2009

Apabila Blogspot Down


Sengsara kejap.. Hahaha..

Memula comment box takley bukak.. later² sampai ke blog² takley bukak.. It happened around 2pm. Surprisingly, ada certain blogs OK je bila kita bukak.. Hmmm..





3.45pm tadi try my luck. Fuh! And here I am.



Nota kaki: Nasib baikkkk blog tak ilang nyah.. Kalau tak....

10 ulasan:

honeylanz berkata...

suspens sungguh td kan :(

Ealyie berkata...

hahaha.. mmg suspen beb ;)

Sayang.Ibu berkata...

memang punnn...sangap mak tadi

Zety Zin berkata...

itulah. saspen sungguh takut blog ilang. harus menangis 40 malam kalau betul2 jadik.

DNNA berkata...

Hahaha ...
Tu la pasal ...
Aku pun musykil ...
Agak banyak kali jugak la aku dok tekan refresh tadi ...

MommyCT berkata...

hahaha...kacau kejap. I mati2 ingat blog i dah kena telan.

CY3.5 berkata...

girls,
macam kucing ilang anak OK.. kejap² refresh.. kejap² refresh.. ntahpape :P

Zuhaini berkata...

saya x sempat saspen la.. huhu :(

anyway, lately mmg pelik sket.. patutnya my blog, kalau taip without www pun patutnya bole bukak.. tapi ni kalau taip tanpa www, dia x nak bukak plak.. apa da.. blogger.com la ni! :(

KS berkata...

ye ke?? dari tghari mmg tak pegang pc. la ni baru bukak. sib baik la tak mengalami, kalo tak mmg saspen.

CY3.5 berkata...

Zuhaini,
ada la setting yg dah bertukar tu kot..

KS,
mmg cuak KS.. sbb ada certain blog still bley bukak.. heee..