Cari Something?

Jumaat, Oktober 23, 2009

Italian Cookware Collection Punya Pasal




Saja gatal² menampal setem ni.. pastu baru sedar, sket punya banyak dah melabur kat Giant :P

14 ulasan:

MN berkata...

ya rabbi nyah... ko kuitp ke benda nih???
kalo aku tau, aku pass kat ko yg aku dapat...

honeylanz berkata...

sgt gigih! go..yan..go.. has collect setem guardian.. nk big head toys! for ac n ery ;)

CY3.5 berkata...

MN,
aku takde la kutip sangat.. kalau si dia pi sorang² ke Giant, ntah mana² dia letakkan :P

Has,
kalau bley beli cookware yg depa tulis ratus2 tu dengan harga ringgit² je, why not.. ngeee..

MommyCT berkata...

CY3.5 ...lihat saya punye ;P

MommyDania berkata...

laa CY. sama dgn suami den. dia yg rajin collect. as of smlm lps blk dr giant, dh 37 terkumpul. konon nak aim yg frying wok tu. hahahahaha

Mummy Dasy berkata...

sama ah...dok ngumpul benda tu smpikan boss klu gi Giant, sok masuk ofis bg kat kite sticker tu...

CY3.5 berkata...

mommyCT,
dah slamat komen pun.. heee..

MD,
kita main tempek je.. tak tengok lagi apa yg bley diredeem takat 31 setem ni.. sure kena tambah byk $$$..

Mummy Dasy,
wahh.. itu sudah bagus :D

Mar berkata...

waaahh...gigih nampaknya. mar 2 baris pun tak lepas lagi. mar jeles nih hehehe

DNNA berkata...

Hahahahaha ...
Aku ingat aku sorang jer ...
Ramai geng mengumpul stiker giant rupanya ...
Mari kita teruskan usaha kita!!!!

Muna Adam-Rayan berkata...

huhuuh..
samaaa!!
ada geng..yeszaa!!

CY3.5 berkata...

Mar,
pelan² kayuh.. sampai bulan 2 tahun depan kan.. hehehe..

DNNA,
sapa dapat tebus dulu, kena tempek kat blog!

Muna,
ngeee.. kau pun terjebak jugak?

Along berkata...

My mom pun sama..satu setem tu RM20 kena spend..nak dapatkan kuali tu kena spend RM4000 lebih!! Hahaha...tapi kira ok la..my mom sekali belanja kat Giant, sampai RM300..huhuhuhuuu..

Shu Yin berkata...

yan, aku pun gatal2 tangan lekat stamp tu. syok gak mula2 tu, ala-ala kumpul setem masa kecik2. tup2 baru perasan begitu banyak $$$ yang dah spent. so far dah ada 45 stamps. ish ish ish...

CY3.5 berkata...

Along,
RM300? mmg cepat la penuh kertas setem tu.. ngee..

CJ,
sendiri mau ingat la.. kekeke..