Cari Something?

Rabu, Oktober 21, 2009

Babai


Itu adalah vocab terbaru Zeri.. ngeee.. memetik sedikit sesi conversation saya dengan cik Fid, budak² lain dalam setahun+ dah bley sebut, Zeri dah nak masuk 2 tahun 3 bulan ni ha baru nak start.. kekekeke..


Sementelah dia mengeluarkan vocab 1, 1.. maka dengan ini saya isytiharkan "babai" adalah vocab Zeri yg ke-4 :D


Nota kaki: Tak lama lagi, saya babai jugak la kat dunia blogging.. takkan dalam pantang pun nak memblog sakan kan..

8 ulasan:

MN berkata...

eh nyah..jangan la babai kat blog. aku dulu masa pantang lagi sakan! :D

honeylanz berkata...

time pantang dulu blom ber blog tp sakan online ym! hehehe

CY3.5 berkata...

MN,
tengok la camne.. haha.. kot N78 aku bernyawa balik, bley la aku update sokmo.. ni ntah mana² chargernya aku letakkan..

Has,
YM pun dah lama mati.. ngeee..

Akak Ratu berkata...

salam CY, akak ni kira yr silent reader tp arini nak drop komen, he he... anak CY pun lahir tahun 2007 ya... anak akak pun sama lahir 2007 and now umur dia dah 2+ tp vocab still limited... setakat ni akak rasa baru bole ckp babah, bu, bik, babai ngan nak jer... asyooo agaknya anak tawon 2007 lmbt ckp kot ya... he he

Zety Zin berkata...

aiseh CY janganlah babai jugak.

Marisa berkata...

tak pe.. sok sekali si Zeri boleh bercakap.... mau tak berenti tu....

eZa berkata...

xkan bleh x sakan kot CY... hehehhe ;)

CY3.5 berkata...

Akak Ratu,
wee.. thanks for dropping a comment :) yep.. July 2007 to be exact.. saya risau terlebih pasal kena chicken pox masa preggykan dia dulu..

ZZ,
kalau tak babai, update sebaris² je la gamaknya :P

Marisa,
mmg.. mau letih dengar.. haha..

eZa,
kalau ikut trend lepas², besar kemungkinan mmg sunyi sepi ApaApaJe ni..