Cari Something?

Jumaat, Oktober 23, 2009

Bersalin Dalam Kapal Terbang


Not ME!



But this woman yg telah melahirkan baby premature..

Edd berkata, sebagai tanda penghargaan, AirAsia akan memberikan penerbangan percuma kepada Liew dan bayinya ke semua destinasi penerbangan untuk seumur hidup.

Wowweeeeeeee!!


18 ulasan:

Abrahyn berkata...

mesti nama baby tu ada sikit2 cam bunyi Air ke...Asia ke...hehehe just like Ferry Anugerah Makmur (artis zaman dulu) yg lahir dlm feri :P

rina berkata...

bestkan... rezeki doang.

nofaz_alin berkata...

wow Cy, bestnyer! kalaulah perempuan itu adalh saya, mahu tiap2 bulan merempit balik kampung wahey!

~ As ~ berkata...

ok mulai sekarang mari kita plan tarikh utk naik kapal terbang..

Marisa berkata...

beshnya!!!

MN berkata...

perghhh...

Ealyie berkata...

perghhhhhhhhhhhhhhhh... (huh! kalah H MN..hehehehe..)

jua berkata...

kalo tak silap i, paksu i yg kawan dgn ramai org cina..dia kata org cina percaya beranak dalam kereta, kapal terbang itu adalah tanda murah rezeki dan hidup baik. so, kalo beranak dalam kapal terbang, nanti bisnes penerbangan tu murah rezeki. so logik ah kan kenapa perempuan tu apat tiket seumur hidup.
kan ada kes perempuan beranak dalam kereta, esoknya ada org cina nak beli kereta tu.

DNNA berkata...

Cop cop cop ...

Camana pulak boleh terlepas naik kapal terbang ek??
Penumpang bertuah tu aku assume dah sarat la kan ... Kalau ikutkan dah tak bole naik kapal terbang dah kan, rakan-rakan ...

Isk... aku pun nak bersalin kt dlm kapal terbang la ini macam ...

He he he he he

CY3.5 berkata...

abrahyn,
hehe.. mmg bagi advertisement free la kat airasia kaedahnya..

rina,
mmg.. benda tak sangka²..

UmmiNoor,
tiap² bulan? silap² tiap² minggu.. ngeee..

~As~,
after certain weeks dah takley naik kan?

Marisa,
kita tumpang seronok je la.. haha..

MN & cik Ely,
mmg pergh :D

Jua,
abis tu, kenapa flight takmo bagi mak² buyung yg dah 38 weeks naik? haha.. baca ayat last you tu, sure keta Abby Abadi dulu berebut-rebut org beli dak..

DNNA,
premature.. dia baru 7 bulan.. 28 weeks lepas lagi nak naik kan..

honeylanz berkata...

huh..untung sungguh kan... tiap2 thn trip obersi gitu ;)

madamoiselleczar berkata...

heeee....bikin suspen jek baca tajuk posting hang tuh :p

nasib baik ayat pertama dah clarify everything..ngeeeee

CY3.5 berkata...

Has,
tu le pasal.. tak tau la ada T&C lain ke tak.. heee..

Za,
aku ni, nak naik pun dah tak lepas dong..

miz_eda berkata...

nasib baik ler ada doktor naik flight yang sama..

lailasani berkata...

hehehe.. pepagi lagi encik suami saya hantar email tempek berita ni.. suruh saya beranak dalam flight... huhuhu

ainie aziz berkata...

untungnye pompuan dan anak dia tu. kalau saya pun nak jugak la cam ni. tapi saya nak MAS. hahaha!

rizza berkata...

sib baik aku dulu tak beranak dalam kapal terbang hhehhehe..masa mengandungkan hassan tu 7 bulan travel 30 jam nak balik msia.. hehhe... kalau tak leh free pi canada selalu... hahhahahha

CY3.5 berkata...

Efi,
tu la.. kalau tak, masakk..

laila,
hahaha.. kalau la bersalin itu boleh dijangka-jangka.. :)

cik ainie,
harus MAS ok!

Za,
30 jam? aku fly pi Germany dulu time preggykan Amir @ 24 weeks pun rasa dah kejung.. camne kau tahan 30 jam!