Cari Something?

Rabu, Oktober 28, 2009

Big Apple vs Krispy Kreme


Baru² ini, saya berjaya merasa Big Apple Donuts @ Mines.

Sketnya lama dok menengok menu.. First timer lah katakan.. aih, blog NK kena sebut lagi.. hihihi..

Sudahnya, saya amik

1 x Chocoholic
1 x Californian Almond
1 x Ono Oreo
1 x Mimi Lolo
dan 2 er.. nama donut yg tidak dapat dikenalpasti.. dah puas riki kat website BA, tp tak jumpa.. ke saya yg dah tak cam :P

Tapi saya cuma makan 2 je.. the Californian Almond dan donut yg tak dapat dikenalpasti itu.. the rest were taken by my younger brothers..



Verdict? I think I'll stay with KK for the time being. Ngeee..


9 ulasan:

fauzi-maya berkata...

sedap ke yan? aku tak try lagik

Zuhaini berkata...

saya x try lagi KK.. tp so far, Big Apple masih kucintai... :)

suhainini berkata...

turutan sy- jco,big epal and kk...

CY3.5 berkata...

Maya,
tekak aku prefer KK..

Zuhaini,
try la.. try.. hehe..

Suhainini,
J-co way too sweet for me.. tp ye la, lain org, lain preference ye dak.. takde la tersangkut kat Dunkin Donuts manjang :D

Ms Lola berkata...

apa rasa mimilolo tu? aku nak menengok pun tak smpt masa kat KK hari tu

honeylanz berkata...

masih Big Apple lg..sbb tu aja yg ada di jj wangsa maju ;)

MrsSluRp berkata...

i vote for KK jgk! mana nak carikk dekat ngn i nih..blh mkn lunch..yummm

CY3.5 berkata...

Ms L,
adik aku kata ada rasa Milo.. and sangat manis.

Has,
tu la.. KK ni ada kat 2 tempat je..

MrsSlurp,
sila la terjah MV ataupun Times Sq.. heee..

MN berkata...

aku dah try KK punya flavor. tapi takleh gi. BA plak aku dah bosan.
jadinya, aku declare - AKU POSA DARI SEGALA DONUT sehingga ke satu waktu yang ditetapkan.