Cari Something?

Isnin, Oktober 05, 2009

Entry Basi : Kuih Tat


Inilah kuih tat yg sibuk² sangat yours truly tolong SIL lepas raya tempoh hari..






Nak buat bunga² cinta kat atas tat tu yg keras kejung tangan :P


Nota kaki: Ada orang nak order utk raya tahun depan? Ngeeee..

6 ulasan:

ainie aziz berkata...

comelnye bunga2 kecik tu. seriyes nampak cam sedap sgt. order satu balang!

KS berkata...

ada lagi tak??

tahun ni tak jumpa lagi tart yg sedap kecuali yg my sis buat. tapi dia buat sket giler! terpaksa berebut arituh time makan! hehe :P

dari orang yg tak reti buat tart tapi suka makan tart :P

MommyDania berkata...

kena la anta sample dlu dlm 10biji. hehehe

Queenin Murni berkata...

hmm.. gambar adalah unt mengkaburi mata pembaca.. nyampah! :P

CY3.5 berkata...

cik ainie,
dah dekat raya sok, baru confirm.. ngeee..

KS,
kat umah i ada la lagi berapa bijik.. si Zeri suka sangat makan.. (i pun tak reti buat.. i amik kontrak buat bunga² kecik tu je)

MD,
sample tu yg lemau tu.. haha..

QM,
gamba mmg kabur.. pakai kamera handset je.. mak takde DSLR..

Sayang.Ibu berkata...

CY.. nampak cantik dan sedapppp...