Cari Something?

Isnin, Oktober 05, 2009

Sudah Gonjeng


Entry ini berkisar tentang perihal anak teruna saya yg ke-3..
Tak lain tak bukan, Zeri..









Dari rupa ini..




sudah bertukar menjadi begini.. (klik je.. jangan malu²)
















































































Gambar lama.. tapi gonjeng tetap sama.. ngeee..

17 ulasan:

Zety Zin berkata...

sejuk mata memandang muka anak2 CY ni... comel!

Sayang.Ibu berkata...

alahaiiii...comey sungguh laaa anak CY nihhhh

~Yu.Es~ berkata...

alahai comelnya zeri!:)rambut panjang ke pendek ke menten je comel tu cikyan:)

n.i. berkata...

aunty nak bulu mata boleh?

MommyDania berkata...

cute tetap cute! CY, adakah click gmbr tu tutorialnya bakal menyusul? hehehe

~ As ~ berkata...

CY, gonjeng tu pe?

CiKaYu berkata...

gonjeng ke tak gonjeng ke....zeri tetap handsome...

CY3.5 berkata...

ZZ,
gambar 2 di atas tu, diamik oleh maksunya.. kena pangku ok..

cik Intan,
harap2 comel la sekali dengan akhlak + perangai sume.. :D

US,
makcik kata, bila dah takde rambut sangat ni, terserlah tembun pipi dia..

n.i.,
auntie ni.. tak abis² mintak bulu mata saya :D

MD,
click gambar tutorial? sila prosa.. mak slow la petang² ni :P

~As~,
tahukah anda, saya pun mencari maksud perkataan ini di google.. tp gonjeng pada saya ialah, rambut pendek pacak² macam askar.. ngeee..

CiKaYu,
belum masuk tahap hensem lagi ni.. hinsh..

Zuhaini berkata...

alahai cutenya.. x tangkap ke gambar gonjeng terbaru..? :)

C!kpuanmuda berkata...

halahaiiii.. comel sungguh zeri..mata sangat menusuk kalbu

CY3.5 berkata...

Zuhaini,
payah nak amik gamba.. kena pangku.. perut ibu dia dah ke depan.. koser :P

cpm,
kalau kena jeling/stare dengan dia, lagi tak tahan..

KS berkata...

comellll!!! tapi tarukla pic terbaruuuu...

MN berkata...

alalala...jap aku nak imagine muka dia.

ok, tetap kiut! :)

CY3.5 berkata...

KS,
nanti la i usahakan.. ngee..

MN,
tapi, muka dia nampak macam garang la ni.. takut mak..

Ms Lola berkata...

Comelnye ko Zeri...

DNNA berkata...

Salam ...

Walaupun dah ada orang komen di atas, aku tak peduli aku nak gak cakap yang ...

Ku t'lah jatuh chenta kat bulu mata lentik (maybe it's maybelline) si zeri ni ..

Hahahaha

kikin berkata...

comelnya anak ko yan!