Cari Something?

Khamis, Oktober 01, 2009

Information on Earthquakes


Semalam, walaupun dah gegar² tu, my colleagues & I selamba rock jugak la dok melahu kat level 22.. bila mana tetiba kawan saya di The Weld menelefon bahawa penghuni bangunan tersebut telah diarahkan keluar, turun dengan tangga lagi.. iskk..


Dari kejauhan sayup² tingkat 22 ini, mmg ramai la umat manusia berkumpul di perkarangan Maybank, Prudential, KFC (setakat yg mampu saya tengok).. tp tak daya nak pi amik gambar ka.. video ka..







Pagi ini, dapat pula SMS dari adik saya di JB.. Terasa gegar di tingkat 9.. rupa²nya ada lagi.. Allahuakbar.. 5.0 magnitud di Sumatera Selatan..









Nampak gayanya, website ni akan jadik peneman untuk seberapa ketika..


Semoga kita dilindungi oleh-Nya dari sebarang bencana.. amiin..

4 ulasan:

MN berkata...

amin! mudah2an nyah...

Queenin Murni berkata...

amin... semoga kita semua dilindungi dan tempiasnya tak sampai ke M'sia lagi..

CY3.5 berkata...

MN,
serius seriau smalam nyah..

QM,
amiin amiin ya rabbal 'alamiin..

nana berkata...

wei yan.. kau keje kat mana sekarang? menara telekom ke?