Cari Something?

Khamis, Oktober 01, 2009

Tak Nak Cakap..


Umum (cewah, umum?) mengetahui bahawasanya Arif aka Alis adalah perajuk terkenal di rumah. Tapi dia senang dipujuk compared to the other Husainis..


Cuma kadang², kalau dia rasa nak extend sesi merajuk, bila kita cuba nak pujuk, dia akan reply



"Tak nak cakappp.."




Amboi boi boi.. kecik² dah pandai bagi silent treatment ye?


8 ulasan:

Nur berkata...

yana lak kalu merajuk@marah kt kita:
"umi/walid x yah g jalan!!!"

sbbnya,kitorang kalu dia tak nk sikat rambut, kitorang ugut dia gitu..alih2 kena kt kita balik :P

MN berkata...

belajar dari siapa gamaknya tu?

Azure berkata...

eh, statement macam tu biasanya kuar dari mulut saya, bila merajuk dgn hubby :P

honeylanz berkata...

hehe.. my son lak if merajuk " tak nak kawan"

Zety Zin berkata...

sama mcm honeylanz, kalau imran merajuk dia kata "anak awan mama" hihi.

MommyDania berkata...

alahai..ikut sapa tu? cutenye..mesti muncung mulut smbl ckp.

mirah berkata...

ahha cute je, kalau my aisyah kalau kena marah dgn saya, dia akan cakap 'bukan anak ummi, anak abah je..'. Boleh gitu? dan begitulah sebaliknya kalau kena marah dgn abah dia.

CY3.5 berkata...

Nur,
oh, tu ayat yg selalu Amir gunapakai :)

MN,
ni aku rasa nak buat soal selidik jugak ni.. haha..

Azure,
weeee.. esok kalau budak² ikut, dah tau la depa ikut sapa :P

Has,
depa takde plak vocab "tak nak kawan" dalam kamus diorang..

ZZ,
kalau saya marah, diorang ngadu kat abah, "abah, ibu marah.."

MD,
oh, muncung adalah semestinya :D

mirah,
wooo.. mana dapat tu?