Cari Something?

Selasa, Oktober 20, 2009

Laman Semak Bil Elektrik


Acap kali juga bila saya tinggalkan rumah pada sekian² tempoh, dan time² tu la pulak bil letrik saya dah sampai ke rumah, saya akan gunakan


Cek bpa yg kena utk bulan tu, then bayar. Tapi saya tak pernah bayar straight kat website tu.. ngeee.. tetappppp la jugak bukak M2U atau CIMB Clicks utk buat payment..

Anyway, utk register senang saja.. amik bil letrik korang, bawak sekali time duduk depan PC/Laptop/Netbook bagai, klik link ni..


Semoga makluman ini menyenangkan idup anda juga :D

6 ulasan:

Zety Zin berkata...

thanks for the info!

NadiahKhair berkata...

owh saya sokak info nih.
tenkiuuss.

honeylanz berkata...

dorang siap ada detail average usage! tp wat payment guna cimb clicks ;)

fauzi-maya berkata...

wah... aku sukak kawan ngan org IT nih..heheh

Sayang.Ibu berkata...

bagus bagus...leh gtau laki mak nnt... thanks yer

CY3.5 berkata...

girls,
glad it helps :)