Cari Something?

Rabu, Oktober 28, 2009

Last Day


Yep. Today is my last day @ work. I'll be on leave until Jan 4th.



I'm approaching 37 weeks in 2 days. Mak dah tak larat dek non. Sementelah si dia pun bertambah-tambah bz. Saya relakan saja.. sbb dia pun mencari rezeki utk kami semua kan..




Bercuti means, either aktiviti blogging merudum sama ataupun makin rancak.. we'll see..


Apapun, doakan saya selamat melahirkan #4 secara normal SVD tanpa sebarang komplikasi berbagai.. dan dengan itu jugak lah, saya nak mohon ampun dan maaf kepada semua yg datang bertandang ke ApaApaJe sekiranya ada salah silap..


Yours truly,

26 ulasan:

DNNA berkata...

Selamat berehat CY ...
Take it easy, kay ...

Senyum selalu ...

P/s - Blogging jgn lupa ya ;p

Ealyie berkata...

Selamat..selamat.. Semoga selamat segalanya CY.

p/s: naik keje hang akan bertkar ke CY4.0 la pulak kan..;)

MommyDania berkata...

wah CY, dh cuti. syoknye! selamatlah semuanya, amin. rajin2 hapdate jgk la yek :)

Ms Lola berkata...

huh... MC ke annual leave?

saudah berkata...

hi CY,

semoga semuanya selamat; bercuti, bersalin dan berpantang..

take care..

CY3.5 berkata...

DNNA,
harap² saya tak lupa mengangkut laptop sekali.. ngee.. kalau takat handset, sebaris dua sajala kaedahnya..

cik Ely,
kot larat, tak lama lepas #4 kuar aku bertukar la sekali :P

MD,
rajin dgn tak rajin tu la yg takley nak janji.. ikutkan sejarah lepas2, mmg blog ni pun cuti sekali..

Ms L,
esok lusa, annual.. 2/11 onwards, kira aku amik maternity awal..

saudah,
terima kasih banyak² :)

Zety Zin berkata...

Selamat bercuti CY.

Jangan biarkan blog ni bersawang lama-lama ye :)

Sayang.Ibu berkata...

Slmt berehat CY.. semoga selamat melahirkan jua nanti.. jgn lupa update slalu tawwww...

ainie aziz berkata...

Selamat bercuti panjang CY3.5. Balik nanti dah jadi CY4. Moga selamat semuanya. Aminnn! Enjoy ur berpantang days nanti ek! hehee!

rina berkata...

selamat berehat dan selamat menimang baby pink...

suhainini berkata...

selamat bercuti..selamat deliver baby..selamat breastfeeding..:)

eZa berkata...

take care CY & all the best!

keep on blogging bebeh! :D

honeylanz berkata...

selamat bercuti & selamat semua nye :)

Marisa berkata...

selamat bercuti & selamat bersalin

boleh tanya.... u apply annual leave ke? saya jenis tak bersalin awal.... tu yg tak konfident nak ambik cuti ....

fiza berkata...

Selamat bercuti & good luck CY, smoga slamat ssmuanya ♥♥♥ ^_^

CY3.5 berkata...

ZZ,
saya upah part time maid la bersihkan.. ngeee..

cik Intan,
sebaris-sebaris, aci?

cik ainie,
amiin jugak & thanks :)

rina-san,
kecik2 takley timang.. haha..

suhainini,
yep.. i miss THAT moment so much!

eZa,
twitter pun boleh dak.. haha..

Has,
thanks bebeh..

Marisa,
annual leave esok & lusa saja.. the rest amik maternity.. dah kira siap², kot deliver ontime pun, cukup 40 hari mak pantang.. haha..

yus berkata...

Selamat bercuti..
udah meletup kabau le..
idak lee jauh kalau beranak kat azzahrah

yaya berkata...

semoga dapat berehat dengan tenang dan gembira. baby dah keluar jgn lupa canang di blog!

Nanak berkata...

sila banyakkan rehat..ai jua turut berdebar..hik..hik..

KS berkata...

Take care CY.

InsyaAllah semuanya akan selamat. :)

m@y berkata...

Bestnya dh start cuti!Take care & all the best CY..mintak2 la baby kuar awal kan?Dh x terdaya rasanya..

Queenin Murni berkata...

semoga selamat semuanya...

tak sabaar nak tgk the girl! :)

CY3.5 berkata...

Fiza,
thanks friend :)

Yus,
insya-ALLAH..

yaya,
kot ada WiFi, insya-ALLAH ada update live kat blog.. haha..

Nanak,
mmg nak bersantai-santai je ni.. hehe..

KS,
thanks dear :)

m@y,
yep.. mmg harap la sangat kuar by 38 weeks.. i pray for you too :)

QM,
ngeee..

Mama Adib berkata...

selamat bercuti dan slamat bersalin nyah

moga bb hang kuar ikut due or lebeh awal.. buat cam hafiy sob sob hari ke 44 ku dah kena masuk keja

m-i-o berkata...

cikyan, happy delivery. mak doa semuanya berjalan lancar. owh, cepatnya masa berlalu. rasa macam baru semalam mak tengok result pregnancy test yg bergaris positif ittew!

eh ni nak bersalin katne ni? jadi ke kat annur tu (kalau bukan kat PD la)

lailasani berkata...

slamat bercuti dan semoga selamat semuanya.. insyaallah