Cari Something?

Khamis, Oktober 22, 2009

Membebel Je Kejanya..


Baru 31, tp rasa sungguh tak larat preggy kali ini.. macam manalah kalau saya preggy lagi at the age of 33 ke.. 35 ke.. 38 ke.. heee.. (ada hati lagi tu nak beranak 7)



Baring salah. Duduk lama² salah.. Meniarap lagi la salah. Nak tukar posisi mengiring pun, ya ALLAH.. DIA saja la yg tahu.. belum masuk bab² berjalan.. kengkang semacam.. ada iras² penguin gitu.. cuma saya rasa bab ni kurang teruk sket la banding masa preggykan Zeri dulu.. Mungkin inilah antara faktor² yg menyebabkan adanya pernyataan syurga itu di bawah tapak kaki ibu.. aye?


Tido malam pun dah tak berapa lena.. kejung mengingatkan hari bersalin yg dah nak dekat ni.. jangan tipulaa kan.. biarlah beranak kali ke-18 pun, sure ada perasaan dag dig dug..










Ah, membebel kat blog pun letih..


15 ulasan:

MN berkata...

takpe nyah..sikit lagi..sikit je lagi!

ainie aziz berkata...

preggy after 30 memang lotihh! dats y kalau nak buat anak ramai2, buat awal2. haha! boleh ke camtu. takpe cikyan, sikit je lagi nih. tup tup dah jadi CY4. mak jeless!

Nur berkata...

cik yan..samolaa kitooo..x larat membuyung ke sana ke mari...dahlaa kt opis mak ni x de tandas duduk..pueh adjust tau

tp oklaa 31 tp da nk msk 4...mak ni br je nk msk duo huhuhu..

~ As ~ berkata...

last tu lawak...nak membebel kat blog pun letih...ahahaha

l i e y n berkata...

best pe membebel...boleh hilang stress!

CY3.5 berkata...

MN,
harapppppp sangat aku deliver by 38th weeks :D

cik ainie,
dah mak kawen umur 25.. nak buat lagu mana.. ngee..

Nur,
kalau nak pi toilet cangkung, make sure pakai kasut yg ada tumit sket.. so mudah nak bangun.. (nampak sangat ofis mak pun TAK berapa ada tandas duduk)..

~As~,
serius.. tak caya, try :P

lieyn,
kot ilang sekali sume sakit pinggang ni lagi heaven :)

Nur berkata...

cik yan..dah sah2 mak ni pakai safety shoes memenjang...x de nya pakai kasut bertumit..huahuahua

m@y berkata...

CY,
sy yg 27 nih pun preggy kali ni merungut manjang xtau la kalo dh 30 nanti..adehh la..sekarang ni pun x larat nk membawak perut.Malam plak nk beralih dr mengiring dari kiri ke kanan puas dok ok-eh-ok-eh..penat giler!

Abrahyn berkata...

adoi...i dah 33 pun blm lekat lagi tak tau bila nak lekat tak tau camne roper nyer nanti

Sayang.Ibu berkata...

cy...kurang2 umo 31 CY dah ada 4 org anak.. me.. umo 30 baru 2..uhuhuuuu... umo bp laa nanti baru cecah 4?? iskkk...

CY3.5 berkata...

Nur,
alamak.. tak dapek la den nak nolong.. ofis sini ada tandas duduk.. TAPI takde pili air.. bley?

m@y,
ngeee.. sama² kita tabah mengharunginya.. ye?

abrahyn,
hopefully time you nanti, smooth sailing hendaknya.. amiiin.. i ni pun sakit terlebih sbb pernah jatuh terduduk when I was 14..

cik Intan,
ish.. sekali dapat kembar, ha kau..

zailamohamad berkata...

kelakar bila baca komen2 kawan cik yan..haaahaaa..
sket je lagi..sabar ya;)

Abrahyn berkata...

i pun penah jatoh terduduk 2 minggu sblm kawin...2 x plak tu...kat toilet! adoi...

CY3.5 berkata...

zaila,
tp tengah tak sabar jugak nak suh #4 kuar by 38th week.. haha..

abrahyn,
alamak.. hopefully xde kesan teruk la nanti..

Ealyie berkata...

isk..isk.. aku yg br pas banak pun da lupa nyah camne sakit nak banak nieh...isk..isk..