Cari Something?

Isnin, Oktober 26, 2009

New Editor In The Blog


I was in the middle of creating another blog when something new caught my attention.

At Settings >> Basic, scroll sampai ke bawah.. there is a section called Global Settings which, any settings here will be applied to ALL your blogs.


Select post editor.


Ok kawan-kawan.. ada Updated editor di situ.. heee..


Tengok ni.. tengok ni..







Untuk memuaskan hati korang, apa kata baca kat sini je..

Kat situ kata, meletak gambar adalah sangat heaven skarang.. nak bagi gambar tu besar? kecik? ke tengah? ke tepi? Saya dah try la kejap.. heee..

Cumanya dah jadik terlampau byk button.. so, I think I need some time to adjust to the new look.. meantime, I shall stay with the sweet old editor saja..


5 ulasan:

honeylanz berkata...

iye. pg td br perasan ada yg updated editor tu. sbb nk add LinkWithin. cuma blom berani mencuba ;) takut hura hara ..heheheh

yaya berkata...

thanks cik yan, saya tak perasan pun...

Zuhaini berkata...

saya tau, tapi x berani mencuba lagi.. ahaha

MN berkata...

aku sudah tukar!!! dah macam WLW gamaknya..so aku suka. :)

CY3.5 berkata...

Has,
by right, patutnya takde yg huru hara.. pasal takde kacau layout bagai..

yaya,
my pleasure :) padahal takde idea apa nak tempek kat blog.. kekeke..

Zuhaini,
tp part add image tu agak cool la bagi saya..

MN,
WLW pun baru 2-3 kali aku pakai.. tp mmg senang nak add gamba kan?