Cari Something?

Isnin, Oktober 26, 2009

Apabila Dia Berubah Fikiran


Dalam entry ini, saya ada nyatakan perancangan kami utk menamakan #4 dengan pattern sebegitu..



Apapun, nampak gayanya si dia macam dah berubah fikiran. SEKIRANYA #4 adalah perempuan, nama di depan tetap juga bermula dengan A.. TAPI takde had limit huruf.. kekeke.. nama di belakang adalah bermula dengan H seperti abang² nya..


At first, we were thinking of "Amira", "Alisa" or "Azira".. nampak sangat le mak bapak Husaini bertiga ni takde idea nak bagi nama anak.. hahaha.. but nowdays, si dia somehow refused.. karang kot bagi nama "Amira", satu hal plak Arif & Zeri tuntut adik perempuan utk diorang.. wahhhhh.. jauh ke depan mak pk dek non!














Aih, nama apa plak la nak letak ni... kalau perempuan.. diulang, kalau perempuan..


Mintak pendapat korang je, bley? Ngeeee..



19 ulasan:

Marisa berkata...

tiga-tiga nama tu sedap2 belaka...

tapi paling suka Amira.....

honeylanz berkata...

kalau perempuan ye.. nama² yg cikyan ckp tu dah sedap..tp has suka nama Aisya. ish... bila lak nk ada nak ppuan gak ;)

Sayang.Ibu berkata...

CY.. saya dulu kan ms preggy Ainin, berangan nak letak nama 'ARDINA HUMAIRA'. Ardina tu maksudnya 'isteri/perempuan yang baik pekerti'. Tapi terpaksa kensel sebab, my biras dah letak nama anak dia "Auni Firdina" yg lahir 2 bln awal dari ainin, ada nama DINA jugak, tu yg kensel. But ai still heart dengan nama ARDINA HUMAIRA tu. kalo next-next ai dapat girl lagik, nama tu mmg ai KIV. Tapi kalo CY berkenan.. nak ARDINA tu, mak tak kisah.. sebab rakan seblog tak apa kan nama anak sama... hahahhahahahaaa

:Nana: berkata...

emm.. pilihan lain Aliesya, Aisya, Anissa, Afrina, Adura .. nama yg 3 kau pilih tu pun dh cantik dah..

fauzi-maya berkata...

aku suke alisa.. mcm ala-ala alyssa milano..hehehe

Fid berkata...

anaq
amjad
ayumi
ayaka
atsuka
azeani

cikyan
amira ok
nnt adik arif
arifah
adik azri
azrin

tp ko kena makesure lps2 ni smeua girl laaaa
hahahahhaa

m-i-o berkata...

azalea, azalea!

kahkahkah.

ya tau, tiada dalam senarai. tp tak kesah, mak calonkan azalea :P

m-i-o berkata...

oh ya, kalo nk ada penangan vogue sket blehla kasi nama anamiraa ke, arina ke. kahkahkah!

tersedak kaknon :P

KS berkata...

i seperti dul, tetap sukak sama itu alisa.

hhehehe

DNNA berkata...

CY,

Buh nama Aweera ..
Eh, tu nama laki daaa ...
Keh keh keh ...

Hmmm, Semua nama di atas sungguh sedap la ... Especially Aisya/ Aisyah/Aisha tu ... :)

MrsSluRp berkata...

cik yan...nak best lagi put my name laa...'akma' hehhe lawak je!

MN berkata...

Buh nama Aida..aku rasa sedap nama tuh. :)

rizza berkata...

Yan..

Aisya Humaira

@ Adira Hayati

@ Anisa Hawa



Yan
kalau ko nak rujuk buku nama2 aku boleh ..sila la dtg bangi
buku dari obesi.. tapi dalam tu dia ade list kan asal usul nama tu... dari arab ke dari yahudi ke dari india ke dari finland ke.. dari jepun ke.. macam... mai rumah aku..

ade 75000+ nama baby

hehhehe...

m-i-o berkata...

cop, cop! azalea tu nama bunga ke tumbuhan agaknya ek? kalo tak silap la....

*nk promote gak tu :P

zailamohamad berkata...

Anak pompuan Zaila nama Nur Ameera Husna..Amira tu kami modenkan jadik Ameera but still maksud sama;)
cik yan, nak mintak tolong ajarkan buat watermark kat gambar..me xreti r..leh tak??

Zuhaini berkata...

Alia la! hihi...

maksud Alia - yang tinggi..
saya tambah Athirah - yang mulia

so ketinggian kemuliaan... :)

Mummy Harith Hannah berkata...

Arnie - Macam sedappp jer nama tue! Kahkahkah... :D

CY3.5 berkata...

girls,
thanks for all the suggestions :)
appreciate sangat².. makin pening kepala mak nak pilih :P

yus berkata...

mmm..

Amir Husaini
Arif Husaini
Azri Husaini

jadinya...

Aliya Husna

Sila terima!!!!