Cari Something?

Sabtu, Oktober 10, 2009

Road Block Sempena Pilihan Raya


Baru je lepas booking tiket flight utk si dia.. ada keje sket di Labuan.. apa kes ntah AirAsia tak terima VISA pagi ni.. nasib baik ada Mastercard..


Journey back home to PD malam tadi was smooth.. sepertimana yg dinyatakan dalam news, "polis takmo bagi benda2 tak elok jadik bla bla bla.." so, kami expect ada road block.. dan2 je masa kami tiba ke kawasan yg mmg biasa polis buat road block ni, depa tengah kemas2... heee.. kalau tak, harus le jam tahap gaban kat area situ..


Oh well, baru lepas makan nasik lemak sepinggan buatan MIL.. ada le mata jadik stim macam Garfield ni karang..


3 ulasan:

Ealyie berkata...

cy,
ni ho MA 0196103479

honeylanz berkata...

caya la dah sampai kg! me @ opis now..hehhe

CY3.5 berkata...

cik ely,
thank you :) mak dah SMS :)

Has,
alaa.. takat PD.. sejam dah sampai (kalau tak jam).. hihihi..