Cari Something?

Jumaat, Oktober 09, 2009

Senyum Sorang-Sorang


Saya tak berkesempatan nak layan Tower 13 secara total smalam.. pi checkup kat klinik la katakan.. tengah dok nganga tengok Faizal Yusop (ex-husband Nana Bola Bola Api) dalam cite tu, nama kena panggil..



Sampai je kat umah, terus bukak TV.. sambil² lipat kain.. ye la, tu le cara orang penakut tengok cite seram :P


Tup² towards the end of the episode, nampak macam kelibat Adam aka Remy Ishak.. tak pasal² ada plak gambar Nur jadik wallpaper kat PC.. eh, aku ni dah salah tengok cite ke? Ngeeee..



Saja je tau.. mentang² producer / pengarah sama.. suka je ek nak selit² watak :D senyum sorang² mak.. ahahHAahAHahAHa...



Yang tak sabar nak dapat full dose of Adam, tonight :D

5 ulasan:

honeylanz berkata...

iyela.. asal tgk cite hantu je.. mesti has nk lipat kain... mmg penakut gak! iye Nurkasih tonite

~Yu.Es~ berkata...

eh Cik Yan..Nana tuh dah cerai ke ngan husband dia...?sumpah mak tak tau..giler tertinggal kapal ni...

Mar berkata...

Mar pun tak sabar jugak nak tunggu malam. penat nak tunggu adam seminggu hehehe

CY3.5 berkata...

Has,
sanggup request dengan si dia, "i nak tengok Nurkasih b4 balik PD" tegar tak tegar :P

US,
baru je lagi rasanya..

Mar,
takpe.. sejam dapat dos dia malam karang :D

farah225 berkata...

cik yan, "i kan sayang kat you, satu jam tu apalaa sangat,asal bini i ni hepi".heheheheeheh