Cari Something?

Rabu, Oktober 07, 2009

Serius Tak Paham


Seriously, saya tak paham kenapa atau sebab apa, Peter Jackson, yg glamer dengan cite LOTR, King Kong bagai, bley produce cite ni.. hahahaha..




Pic googled la.. mana lagi..



Dan saya pun tak paham kenapa saya boleh tengok cite ni sampai abis. Dang.


3 ulasan:

Melz berkata...

citer nie kalau layan lama² ibarat gelap mase depan..huahua.. x tau apa motif citer nie

m-i-o berkata...

haih. baru jek nampak moh bli dvd haram cite ni. tp mak blum ada mood nk tengok lagi. ok ke cite dia?

den kalau bab2 cite alien ni agak lemau sket....

CY3.5 berkata...

Melz,
kelam.. gelap.. sumelah.. hahaha..

m-i-o,
kalau dah lemau tu, tak payah la tengok.. mak tengok sampai sudah ingatkan ada ending yg best.. sekaliii..