Cari Something?

Selasa, Oktober 27, 2009

Sudah Confirm


#4 is a girl :)


Itulah kata muktamad dari Dr Khamsiah smalam.

"Its very clear.. Tak boleh silap dah ni.."

alhamdulillah.. all this while kami mmg in denial.. tp hopefully dah jejak 36weeks+ ni, begitulah hendaknya..


On cloud 9,
Nota kaki: Gazillion thanks utk kawan² yg bagi cadangan nama smalam :D

42 ulasan:

Zety Zin berkata...

Tahniah CY! Bolehlah beli baju girl banyak-banyak lepas ni :)

:Nana: berkata...

Wah.. best nye.. advanced congrats babe! kem salam kat Dr Khamsiah wokeh. jgn lupa blog time pantang nnti ye.

MN berkata...

yeay!!! alhamdulillah..ko tebabom jer sila sms aku!!!

DNNA berkata...

CY!!!
Syukur ...
Tahniahhhh ...
Dah decide nama dah???
Hehehehe

Nur berkata...

wahhhh..tahniah cik yan!akhirnya dpt juga gegirl!leh cop utk yg dlm perut ai nih..wakakaka..(cheh cam confirm jer boy kan?)

rina berkata...

tahniah... tahniah. berpink ler pasni. u check up kt hosp pakar annur yer...

Ealyie berkata...

perghh.. 4th attempt rupanya gegirl datangggg.. ;)
CY, hang balik jb tak?

Fid berkata...

tahniaaaahhh

AZLANAZIZ berkata...

takdenye... boy jugak tu.... huuuhuuuu

kaezrin berkata...

ishhh syok nyer...saya lak tumpang rasda terharu...

eZa berkata...

yipppiiiiieeee! ;D

baju girl mmg lelawo. kalau pi kids dept yg nmpk baju girl je. sian anak bujang. hehehe ;)

MrsSluRp berkata...

alhamdulillah...finally its girl!
i'm happy for u too! sy nak boyyy plak..;)

Mynie berkata...

yay! i'm happy for you!
my sis tgh preggy anak ketiga, first two girls - so tgh berharap dpt boy tp belum scan lagi hehe...

nooradnizawati berkata...

TANIAH! TAHNIAH! Kong Xi! Kong Xi! aarrgghhhhh.. bestnyaaaa :)
adakah akan berlaku anjakan paradigma utk nama puteri kalian ini? iaitu 2 patah perkataan utk nama beliau yg dimulakan dengan huruf H utk perkataan pertama dan A utk perkataan kedua...??
tak sabar nk tunggu 9 Nov.. hik hik :)
TANIAH! TAHNIAH! Kong Xi! Kong Xi!

honeylanz berkata...

seronoknye! baby blanket mesti cr yg bunga² gitu ;)

CY3.5 berkata...

ZZ,
baru beli 3 pasang.. sume putih :P

Nana,
aku nak kirim salam, bagitau apa? insya-ALLAH aku cuba la hapdate.. heee..

MN,
baik puan!

DNNA,
belum decide.. ngeee.. biasanya last minute dah nak abis 2 minggu register tu laa baru dapat ilham sebenar..

Nur,
kekeke.. mak pun berdebar niiii..

rina-san,
yep.. cadangnya nak bersalin kat situ..

cik Ely,
yep.. thats suppose to be my Nota Kaki :P insya-ALLAH balik JB.. pantang utk first 1-2 weeks..

Fid,
arigato :D

LAN,
takmo dengar... takmoooo..

CY3.5 berkata...

cik elin,
saya pun.. haha..

eZa,
mmg kesian.. anak bujang, balik² belang.. balik² kotak :P

MrsSluRp,
silalah buat apa yg patut.. haha..

Mynie,
insya-ALLAH.. semoga ada rezeki yr sis nak dapat anak lelaki..

Atie,
cadangan asalnya gitu.. we'll see la how it goes.. thanks :D

Has,
ha-ah ek.. byk lagi barang #4 yg belum dibeli.. argh, nak kena godek checklist!

mazlyna berkata...

tahniah!!

mommysarah berkata...

tahniah CY!!!

bunga antara kumbang...bleh tolong CY masak² nanti...ngeee

mommylyssa berkata...

congrats CY!!

Abrahyn berkata...

semoga semuanya lancar dan selamat ye...:D

Ms Lola berkata...

alhamdulillah.. congrats, nyah.

Sayang.Ibu berkata...

Tahniah CY!!! Tumpang happy jugak.. nnt bile dah malatops, jgn lupe sms mak yer...

Marisa berkata...

Alhamdulillah.. tumpang hepi!!!

C!kpuanmuda berkata...

sonotnye! tahniah cy!!!

NadiahKhair berkata...

owh I'm so so so happy for you!! Congratulations!!!!!!
Pasnih leh balas dendam beli semua yg pink dan frilly! :)

CY3.5 berkata...

mazlyna,
thank you :)

MS,
ada jugak kawan aku sudahnya.. haha..

mommylyssa,
thanks :)

abrahyn,
terima kasih atas doamu.. amiin..

Ms Lola,
terima kasih nyah..

cik Intan,
baik!

Marisa,
ngeee.. gedik betul mak ni..

cpm,
thanks :D

NK,
itulah.. harus terpempan dok belek² baju nanti :D

Akak Ratu berkata...

salam CY, congrats on confirmation tu ;-)... akak pun tak nak ketinggalan nak kasi CY fening sama dah byk nama kuar kan... apa kata Qaseh Amira... lari konsep skit... he he

m-i-o berkata...

oh, akhirnya!! :P

awat tetiba mak rasa syahdu plak ni...oh, cik yan sudilah kiranya kita berbesan? :P

Mama Adib berkata...

tahniah cy

sudilah kiranya ko post senduk kat aku lak

zailamohamad berkata...

tahniah cik yan..jangan lupa tarok nama Ameera;)

Masayu berkata...

tahniah cy

sy pulak yg terharu..
harapnya berjangkit lah dpt bbay girl jugak lepas ni..

Queenin Murni berkata...

wow!! CONGRATS!!
boleh la rest skejap lepas ni.. heheheh!

CY3.5 berkata...

akak ratu,
mmg lari :) tp menarik.. ngeee..

m-i-o,
begitu byk bunga di taman larangan, yg belum keluar ini juga yg mahu kau petik? haha..

MAA,
kau curi senduk Madam Za je.. sonang :D

cik zaila,
aci dak letak sume nama dalam kotak, pastu pilih je? ngeee..

masayu,
amiin.. insya-ALLAH..

QM,
ha, kalau boleh nak rest LAMA :)

ainie aziz berkata...

ketinggalan ketapi betul saya nih! tapi tak kira nak ucap jugak. congrattttsss! tumpang gembira dua belah kaki. konpem pasnih jelajah sume shopping mall cari baju gegirl. hehe! suka suka!

KS berkata...

alamakk terlambat plak i..

congratss cy!!!!

ni yg jeless ni... hehehe.. syoklah u yerr.. dapat gak geng akhirnya ;)

btw, dr kham tu dr yg sambut aiman ;)

take care!

knv berkata...

congrates yan. akak tumpang hepi.

you must be in bliss!!

i'm happy for you sis!

CY3.5 berkata...

cik ainie,
thank you :) hihihi.. sakan la gamaknya..

KS,
thanks :) harap² #4 dapatlah merasa disambut oleh doc kham lepas ni..

k ANa,
TQ! glad to see you here :D rindu sama blog kamu dong..

iEz@CuTe berkata...

kak yan ..congrats la...akhirnye impian terlaksana... :)

UmmiNor berkata...

CY...

tahniah..akhirnye dapat jugak :D harap2 berjangkit lah kat saya pulak lepas ni :D:D

scudmami berkata...

sonot sonot.. congrats Yan..

semoga sume selamat... hmm... tak saba lak nak nengok CY junior nih... :D

mamaDhea berkata...

congrats CY! at last.. hee.. maaplah tertinggal ketapi.. semoga selamat semuanya ek.. ;)