Cari Something?

Isnin, Oktober 12, 2009

Terlerai Takbir Kasih Cerita Tahap 18SG



Sangat Ganas - sbb ada adegan tampar² wife & anak².. manjang mulut sebut Na'uzubillah..



Sedih Gile - kan? kan? bengkak mata you..



Apapun, kudos! Cerita yg best.. apsal rasa macam tak pernah tengok sebelum ni? Walhal cerita² yg ditayang utk Anugerah Skrin ni, supposenya dah pernah kuar kat TV kan?

17 ulasan:

Marisa berkata...

ada la CY. Saya dah tgk dulu.. so smlm tak sanggup tgk lagi dah... tak sampai hati.... walaupun tau citer dia best

eZa berkata...

nape x bagi ending sadis skit eh kat laki dia tuh. isk! geram tgk jantan camtuh! haish!

ainie aziz berkata...

yup. dah ada cite tu dulu. tapi sebab best saya tengok lagi malam tadi. still berair2 mata ni tengok even dah tau ending dia camne.

mommylyssa berkata...

mmg best cerita tuu!!! satu family tgk semalam sampai my little nephew pun dok emo ngomel2 depan tv...

CiKaYu berkata...

1st time tgk. tersentap jap tengok....

honeylanz berkata...

x pernah tgk lg!

mirah berkata...

kalau tak silap, ni kali ke 3 ada kat tv. Malam td tak tgk sbb yg 2x sebelum ni dah tgk. Eh rasanya yg kali ke 2 tu baru je lagi tgk, masa raya hari tu kot..

Nanak berkata...

dah tgk 2x cite ni..Norkhiriah tu mmg mantop..bglah watak apa pn..best.

Ms Lola berkata...

citer hari apa ni? channel?

CY3.5 berkata...

cik Marisa,
serius tak tau bila cite ni kuar dulu..

eZa,
wife dia mati.. sadis jugak la.. iskk.. serius sedih..

cik ainie,
saya nyaris tersedu-sedu.. heeee..

mommylyssa,
cara dia marah + pukul budak tu macam real.. siannnn..

CiKaYu,
mmg sentap..

Has,
youtube ada kot.. tp cerita dia ada domestic violence tu yg sedih.. org tengah mabuk chenta dengan kekasih hati le katakan..

mirah,
time raya tak dan nak tengok TV sangat..

Nanak,
mmg.. kenaaaa je plak kan watak tu.. she's very talented la..

Ms Lola,
smalam nyah.. hari Ahad, pkl 9pm @ TV3.. pasal drama² yg masuk anugerah skrin.. should be best la kan pasal tercalon..

:: vErde+hAzizi :: berkata...

drama tue few years back if im not mistaken...love the performance from both lead actor n actress...tp i just couldnt register que jadi father..hes more like brother to the kids ;p hehehe

Queenin Murni berkata...

sy suka sama que..

and tak suka lisda..

hahahah!

Azure berkata...

erk..cite ape nih?? dah 2-3 kali tayang nih?? tetinggal kapal selam betul

suka norkhiriah~~

Fid berkata...

aku dah tgk yg dulu tuh
sedih mmg sedih tapi tak sukaaa
jgn la mati bagi hidup la tp dia tinggalkan laki dia..aci???

CY3.5 berkata...

Verde,
yep.. macam abang busat marah adik² je.. kekeke..

QM,
pssst.. sama la kita.. dalam blog ni pun ada sesi ngumpat dia dulu.. hahaha..

Azure,
org kata dah 2-3 kali tayang.. tp malam tadi baru 1st time saya tengok.. hihihi..

Fid,
dia idup karang, panjang plak cite.. aku sebak terlebih sbb dia bertahan sbb anak².. uhuks.. dah laki dia redha dia pi, baru dia pi..

Sayang.Ibu berkata...

mmg sedih citer tu CY.. dah tengok dulu kat slot cerekarama pun tp mak masih mengalir air mata lg.. huhuhuuuu... kita berdua kalo tengok tv citer sedih sama2, mau banjir dpn TV..hahahaa

CY3.5 berkata...

cik Intan,
kena ready mop & baldi :P