Cari Something?

Jumaat, Oktober 16, 2009

Tiga Puluh Lima


Seperti yg tertera pada ticker, saya dah 35 minggu hari ni.. Semoga impian dan harapan saya utk bersalin pada 9/11 dimakbulkan oleh-Nya.. heee.. sbb rasa macam dah tak larat nak ke hulu ke hilir. Jalan pun dah slow banget.. dolu² rempit ke Bukit Nanas less than 8 mins, la ni.. 15 minit pun belum tentu sampai :P



Walaupun org kata perut saya kecik la.. tak berapa besar bagai, tp saya rasa ia adalah proportion dengan kemampuan saya membawa perut ini ke sana ke mari..


Alhamdulillah, being a 35-weeks preggy mom, ada orang dah mula notice kehadiran perut ini.. ngeee.. smalam merasa la dapat tempat duduk dalam monorel yg sesak itu..




Still rasa tak percaya anak dah nak masuk 4 kaedahnya :P

8 ulasan:

honeylanz berkata...

kejap aja yea.

~ Ibu ZAAZ ~ berkata...

rempit2 kat bukit nanas tu buat apa ya?

MN berkata...

hmmm...sekejap jer nyah.

tau2 nanti plak dah masuk anak 6, aci?

Abrahyn berkata...

mudah2an semuanya dipermudahkan dan selamat....syukur alhamdulilah....saya juga yg masih setia menanti huhuhu

CY3.5 berkata...

Has,
tu la.. diri sendiri pun tak sangka ni ha..

Ibu,
naik monorel :)

MN,
ke, 7? hua hua hua..

abrahyn,
insya-ALLAH.. saya doakan :)

zailamohamad berkata...

Amiiiiiinnn

Queenin Murni berkata...

sy pulak yg xcited nak tunggu CY beranak.. hehhehe!!

sudah nampak ke girl ke boy?? jeng jeng jeng! 3 weeks to go! semoga dipermudahkan dan bb and mommy sihat..amin! :)

CY3.5 berkata...

zaila,
TQ :)

QM,
macam cite dulu tu la.. katanya girl kann.. recently mmg takley nampak dah.. #4 sudah penuh dalam perut.. heee..