Cari Something?

Jumaat, Oktober 16, 2009

I Think I’m Addicted


To KK doughnuts!

Krispy Kreme Logo

Sapa bley resist? Angkat tangan!

Nota kaki: Adakah ini antara punca saya sangat mengembang kali ini? By the way, saya mmg tak pernah try Big Apple.. care to share what flavor should I try? heee..

15 ulasan:

MommyDania berkata...

sy angkat tangan. blum ada can mau rasa KK. duk la dgn jco. ngeee

MN berkata...

aku suka yg salut gula tu jer..(ntah hapa ke nama dia)
yg lain tu aku takleh...

CY3.5 berkata...

MD,
jco takde dalam gapaian mak :P

MN,
original glaze? hehe.. aku semedang suka yg almond all over + yg byk kacang kat atas tu.. nutty apa ke benda ntah.. crunchy!

Nur berkata...

kt sini xde KK, ada big apple jer..huhuhu...

Zuhaini berkata...

sedap ka..? saya x pernah try rasa lagi.. hihi.. duk makan BA je.. :)

Nanak berkata...

sabah ada BA saja..huhu

JuE berkata...

patut leeeee

Mummy Harith Hannah berkata...

Takpe CY, mengembang pon "bersebab". Takde sape bley argue... Ekeke...

Nnt #4 dah lahir, mengecil balek laa.. :D

Owh, saya masih setia dgn BA...

honeylanz berkata...

hands up! semi-glacier big apple je setakat nih

KS berkata...

blom penah try KK. takde kesempatan lagi. hehe. peeghaakk tak? :P :P

tapi dengar2 orang kata manis banget..

CY3.5 berkata...

Nur,
sila share flavor kesukaan anda :)

Zuhaini,
sedap la kat tekak saya.. kekeke..

Nanak,
BA mmg bersepah kan.. meh la share yr favorite doughnut(s)..

J,
apa yg patut? kekeke..

cik Arnie,
heee.. dah cecah nombor 7 di depan ni.. tak tau la bpa lama nak kecik balik :P ha, apa yg sedap di BA?

Has,
ngee.. takde sapa yg suka KK kaa..

KS,
i think, according to my taste buds, KK kurang manis compared to JCo.. ye, i pernah try JCo.. tak pernah try BA..

isz_3707 berkata...

aku teringin nak try tp sini mana mau cari??

Marisa berkata...

huhuu... teringin... kat KL mau cari kat mana?

DNNA berkata...

CY,

Aku suka BA's Chocoholic ...
Heaven beb ...
Hehehe

CY3.5 berkata...

isz,
sadly, kat KL pun baru ada 2 outlet, nak masuk 3..

Marisa,
MV, Berjaya Times Square.. soon (ke dah bukak?) kat Sunway Pyramid..

DNNA,
sure tebabom choc dia tu.. heee..