Cari Something?

Sabtu, November 07, 2009

Antara Garisan


Plan asal nk layan semi final Muzik Muzik terus terbatal bila MIL bukak channel 104.

Superb drama. Enough said.

6 ulasan:

Nur berkata...

mmg best..sy da tgk hari tu..
perasan x sebnrnya yg dok selalu dgn ustaz tu sbnrnya ala2 syaitan atau bisikan jahat hati??

honeylanz berkata...

x tgk gak. sbb lps tgk Nur kasih trs masuk tido. bersedih b/p Nur
:(

CY3.5 berkata...

Nur,
by 11, saya layan sorang2 sbb MIL dah tak larat nak stay up.. rasa macam nampak mamat tu dalam kelab jugak.. ke silap org? ngee.. tp mmg MIL ada mention yg mamat tu adalah 'setan'..

Has,
saya terus bukak balik sinopsis nak recall apa yg jadik.. ngeee..

Abrahyn berkata...

tak tgk arrr...cite ape ek?

CY3.5 berkata...

abrahyn,
kisah GRO (nur khiriah) sara idup adik sepupu (amani).. at one time, amani bising la dia idup atas duit tak berkat.. sudahnyaaa... si GRO insaf, yg dok bising tu plak yg hanyut..

l i e y n berkata...

cite tu memang best...dah lama tayang, dah berpuluh kali repeat tu!!!