Cari Something?

Jumaat, November 06, 2009

Dah Dapat :)


Alhamdulillah. Saya dah memuaskan taste buds saya dengan ABC yg direcommend oleh Mak Lang si dia.. tapau je la tapinya sbb saya rasa dah tak laaarat sangat nak keluar.. serius, rasa macam dah nak sampai time je lepas Asar tadi.. ngeeee..


Sambutan birthday Arif berjalan secara sederhana saja.. cuma kami, in-laws, BIL, Amir & birthday boy.. Zeri tak dapat join sbb dah tido.. penat sangat bermain pasir dengan abang-abangnya di tepi laut..


Cukup-cukup la kan.. Nur Kasih is on air :D

Nota kaki: K Ana, I spotted you around 9.55pm waktu Malaysia @ ApaApaJe.. seems like blog sudah kunci.. invite la adikmu ini.. ngeee..

7 ulasan:

zailamohamad berkata...

seb baik dapat..kalo tak meleleh air liur;P

Abrahyn berkata...

paling suka ABC kat sek 2...ABC coklat!

ainie aziz berkata...

alhamdulillah...kalau tidak, jenuh la nak lap air liur baby nnt. hehehe! betul ke teori tu ek. ntah le. den pon tak tau.

Sayang.Ibu berkata...

heaven kannn bile dpt... ;)

fauzi-maya berkata...

tak meleleh laa air liur si baby;)

MN berkata...

sudah dapat? legaaaa...

CY3.5 berkata...

girls,
tp adatla manusia tak pernah puas.. STILL imagine betapa bestnya kalau dapat makan kat tempat kejadian.. maklum la, dah tapau ni, presentationnya lari.. haha..