Cari Something?

Selasa, November 17, 2009

Ayat Tak Boleh Blah

Penantian itu mmg sesuatu yang mengharukan :D


Saya dah masuk kategori pasrah dah ni.. hahaha..

Hampir saya tergelak bila MIL tanya "belum lagi?" setibanya saya di muka pintu selepas pulang dari sesi checkup smalam..

TAPI, ayat yg paling tak bley blah.. datang dari si dia..






























"6 tahun kita boleh tunggu. Apa la sangat dengan berapa hari je lagi ni.."



Setuju la sangat!

16 ulasan:

jua berkata...

itu ayat redha suami u ke ayat nak sedap kan hati sebenarnya =)

ainie aziz berkata...

syahdu sungguh ayat itu. kalau baby tu dengar, dah nak keluar pun, dia masuk balik. hahahaha!

Sayang.Ibu berkata...

wahwahhhh...entah kenapa saya pun seperti ternanti2 kelahiran baby CY nih... ;)

Masayu berkata...

baby tu pandai,, sebab ramai yg tak sabar menanti, dia pun lengah2 masa untuk keluar ;D

m-i-o berkata...

kehkehkeh!
mak gigih datang sini pagi2 tau nk check dh bsalin ke blom :P

sabor la ya ;)

honeylanz berkata...

setuju dgn kata si dia cikyan tuh... sabar menunggu ;)

Zuhaini berkata...

sweetnya... :)

l i e y n berkata...

owhhhh!!!!
sabarle CY tak lama dah tu...
aku doakan yang terbaik dan semuanya selamat...

~ As ~ berkata...

biasalah, perempuan kan, mmg lmbat sikit, nak bersiap lg, mekap lg... sabar jelah

Marisa berkata...

sabar ye ... sabar... tak lama dah tu.... saje je baby tu nak buat mak ayah dan abang2 dia ternanti2....

MommyDania berkata...

sbar CY. sy dlu pun overdue, duk umah sorg2 lglah seksa. depa sume blk dr keje, ayat 1st tanya, 'xde rasa apa2 ke?" adoii...tp last2 penantian itu berakhir. syukur.

Erna berkata...

aku paham..rasa cam tak sabar sangat kan bila dah dekat2 tu..seram pun ado!
CY sorry sgt tak dpt nak prepare hang punya tu, tp aritu hang dah rasa gak kan? ke hang berharap sgt jugak?? huhu ya ampon!!
Sedar2 aku baca ko dah balik PD pun..
hopefully all gonna be ok dan dipermudahkan Allah.
Pape berita bitau ek.. take care!!

Ms Lola berkata...

ecewahhhhhhhhhh... mmg tabley blah!

m-i-o berkata...

hai, mak datang lagi ni.
dah bersalin ke blommmm....?

kahkahkah!

lagi sejam mak datang balik checking okeh :P

miz_eda berkata...

bawak bertenang..aku dulu EDD 18/7..tup2 baby keluar 23/7 (lambat 5 hari) siap tumbuh sebatang gigi ..agaknya ur no4 pun siap dah ada gigi time keluar nanti..hehe

nozieyusof berkata...

same la ayat asben sy...

ayat pasrah tue

=D