Cari Something?

Isnin, November 16, 2009

Menyemak

Sejak minggu lps saya perasan kat blog ni ada spam comments dr Anonymous x bertauliah.

Cheap viagra la apa la.

Selain impose verification word, which I would consider as the last resort, ada cara lain x yg bley digunapakai?

5 ulasan:

madamoiselleczar berkata...

beb...empat hari je lagi beb? aku tgk tickers ko :p
btw, gud lak beb.

-komen tak kena mengena dgn posting bley?-

zailamohamad berkata...

ingatkan semak list untuk deliver;P

Zuhaini berkata...

saya pun ada dapat komen gitu.. tapi x banyak sangat la.. baru 2.. so saya just delete je.. :)

:Nana: berkata...

aku pun dpt gak.. dulu lah lps submit url to turbolister.. then aku suka update via email yg password sama dgn url blog.. mmg senang spam masuk..

what i did was change my password for updates via email.. different from url blog..

CY3.5 berkata...

Madam Za,
kau mmg.. ke laut sokmo :P

zaila,
saya takde checklist.. caya tak?

Zuhaini,
yeah.. saya pun baru dapat beberapa kerat.. takut makin melarat..

Nana,
aku perasan tu.. jadik kat URL blog yg b4 current ni kan..