Cari Something?

Khamis, November 12, 2009

Dah Buang


shoutbox yg ada kat tepi tu..

mmg betul la tak panjang umurnya.. org letak shoutbox, kau nak letak jugak..

ye la, tak sume org datang sini nak mengomen.. ada jugak yg nak borak-borak kosong dengan tuan rumah.. TAPI, ye la.. tak sume la plak nak borak-borak kosong.. ngeee..




Nota kaki: Baru sudah khatam cite pasal bab-bab follower at several blogs.. "I follow you, you follow I ye..".. heee..

9 ulasan:

Queenin Murni berkata...

i lebih suka borak kat komen.. senang track what isu. :P

NabilaHouse berkata...

apesal kau buang? musykil..

btw, laki kau buka kedai komputer kat sect 9 sederet Maybank Islamic tu ke?

just nk konpem sbb laki aku slalu beli barang pc kat situ.. hehehe..

CY3.5 berkata...

QM,
samalah kita..

Nana,
aku semak tengok iklan byk sangat.. husband aku bukak kedai sebelah bangi kopitiam :D

Fid berkata...

aku cuma nak say hai Cik Yan!

KS berkata...

cik yan, walopon i tak follow u tapi bukan bermakna i tak suka baca blog u tau... hehe...

jgn pulak u buat kuiz hanya untuk follower u saja yer.. ehemmm kepada lola... haha :P *larikkkkk*

Mommy Lyna berkata...

I memang jarang jd polower sesapa sbb henp0n i tak kuar bendalah polower segala. Taip k0men pun jarang sal malasla pakai keypad bukan qwerty.

MN berkata...

erm, apa citer psl i follow you, you follow i nih? *blur*

CY3.5 berkata...

Fid,
hola :)

KS,
i'm one of ppl yg tak berapa gemar klausa-klausa yg berbunyi "utk join contest ini perlu jadik follower saya"..

Lyna,
mmg kalau browse guna handset, segala mala follower ni tak kuar..

MN,
referring pada org yg follow blog A, then expect A tu follow jugak blog dia..

:: vErde+hAzizi :: berkata...

owhhhhh got aaaa like that...i follow u, u MUST follow me too...ke i je yg tak keep abreast with blogging issue nowadays :p

kat mane kat mane...nak keep up to date gaks nieh...hehehhe