Cari Something?

Selasa, November 03, 2009

Empat Jam


4 jam+ saya tersadai di Bangi semalam.

Reason being, Dr Kham bikin hatrick menyambut 3 kelahiran. 2 normal, 1 vacuum.. rekod katanya.. haha.. in fact, masa saya jumpa dia around 2 pm tu, ada 3 org lagi patient tengah bertarung menahan sakit nak bersalin.. weee..


anyways, based on scanning session, seolah-olah by next Monday, saya masih perlu ke sesi checkup yg ke-3.. #4 belum engage.. ngeee... takpe la dik.. abah kau pun bz sampai 13/11.. nak kuar by then pun, fine by ibu..



8 ulasan:

Syareena berkata...

Nasib baik aku tak pernah kena lagu tu. Sangap gak tunggu lama2. Eh, how is Dr Kham? Verrrrrryyyy nice kan?

MommyCT berkata...

syabas dokter...phewww..terasa balik ngilu nak banak.

My 3rd i pilih doter fomfuan cine. Cos dia tak ramai sgt patient so takyah tunggu lama.

Yg dokter fomfuan melayu..dia nye customer masyaallahh ramai gila. I serik menunggu masa yg 2nd one.

KS berkata...

mmg begitulah keadaannya di an nur. boleh balik tido kejap kkekekeke :P

my sis skang tgh bertarung nak bersalin gak tu...

oh btw sy, KEPEK PAGODA ADALAH SEDAP MENJADI KESUKAAN SATU KELUARGA. boleh order lagi?

Zety Zin berkata...

ohh ramai betul yang dah/nak dekat bersalin sekarang ni kan?

~Umi.Sufira~ berkata...

Penantian satu penyeksaan..kan kan..:)

KS berkata...

alamak typo sy = cy :P

MN berkata...

kepek pagoda??? (boleh itu yg aku nampak???)
:P

anyway, si adik nak tunggu abah dia la gamaknya tu. nak buat grand exit :)

CY3.5 berkata...

Odah,
aku tak reti la nak ramas mesra.. aku kan keras kejung.. ngee..

MommyCT,
asal datang je nombor giliran saya adalah 19.. heee..

KS,
nasib jugak ada tempat lain bley lepak2 & tido kejap.. btw, my sister kata bley je order.. bpa bungkus mau? heee..

ZZ,
turn mak jugak yg tak sampai2 lagi ni..

US,
semestinyaaa..

MN,
tu la.. kalau dia nak kuar by 13, aku pasrah je..