Cari Something?

Isnin, November 02, 2009

Perlu Ke?


Iklan bergambar pasal produk kurus-kurus ni melibatkan perempuan2 pakai baju tak cukup kain dgn founder?


13 ulasan:

MommyCT berkata...

sbb itu psikologi..sapa tengok mungkin akan fikir "harap dapat jadik cenggini"

Founder plak saja nak enterprem ngan model tak cukup kain...tumpang glam kot..ahaks!

Produk apa yg u citer ni?

Ms Lola berkata...

tp founder pulak ada yg tak kurus pun.... isn't that ironic??

~ As ~ berkata...

ada pl yg pakai tudung, baju ketat abis...

Sayang.Ibu berkata...

hmmm... marketing strategies semua ituuu... mcm laa kalo kita amik, leh dapat figure begitu..;p

MommyDania berkata...

biasa la CY. ada iklan tu produk lelaki tetapi knp kena ada perempuan seksi? hmmmm...

MN berkata...

hahaha..marketing strategy? :P

mast@work berkata...

saya tau iklan ape kak yan.. selalu benar kuar kat metro

isz_3707 berkata...

ni mesti dr Rozmey kan? Jus Mate 5? Memang sengal ok. Ntah pape! (sorila, aku slamba je reveal, namapun aku :P)

Marisa berkata...

hmmm.... mmg dah jd lumrah CY...

n.i. berkata...

tidak perluuu... i tau iklan apa yg u maksudkan hahahaha

KS berkata...

tak perluu... tapi itulah marketing strategy.

marah btol cik yan kita hehe

CY3.5 berkata...

girls,
produk bumiputra Islam.. tu yg sedih tu.. heee..

lailasani berkata...

aah... sy pun tengok kat paper aritu terkejut...
dah cenggitu pulak iklannye...
haihh... kalo model pakai elok2 pun ape salahnye kan....