Cari Something?

Isnin, November 09, 2009

Ini Saja Yang Ada


Ni je yg saya snap pun time besday Arif Jumaat lepas.. pls excuse the quality..


Tengok la camne dia pose time kita suh dia senyum..


Kek :P Niat asal nak beli Carrot Slice pasal dia suka yg tu.. tapi takde..

Side dishes adalah sate kajang yg ada dijual di PD dengan ABC :D

Nota kaki: Mmg kitorang ni picture-less family la gamaknya..

7 ulasan:

mast@work berkata...

ABC tu sahih utk kepuasan sang ibu ye tak? hehehe

~Umi.Sufira~ berkata...

Arif hensem boy!:)Nampak sedap banget kek Arif tu yer..

MommyDania berkata...

ABC tetap ada! hehehe

Akak Ratu berkata...

wahhh ensem boy la arif tu... comei sgt... ver fair lak tu ;-)

CY3.5 berkata...

mast,
sudah semestinya :P

US,
tak abis2 lagi keknya sampai la ni.. hmmmph..

MD,
harus :D

akak ratu,
tu nasib dia la dapat kulit bapaknya.. ngeee..

MN berkata...

ada jugak nyelit ABC kat situ?

yangyuyu berkata...

cy, sebelah kedai sate kajang, kat pd tu ada medan selera, pastu ada jual ayam panggang dgn nasi kukus -kedai tu trade mark dia byk tali besar2 ala2 kowboi..try la situ sementara leh mkn ni..sedap gile
sampai skang teringat2