Cari Something?

Isnin, November 09, 2009

Masih Di Sini

Ngeee.. macam tak menjadi je mantra nak bersalin hari ni.. Dr Khamsiah kata, kepala baby dah engage.. maybe dalam minggu ni la.. tp bak kata si dia, hari ni masih panjang :P


Nak jadikan cerita, one of patient Dr Kham bersalin dalam keta.. anak no 4.. eei, kita pun nak bersalin no 4 jugak ni.. seriau mak! Terpaksa la dia pi ke tempat kejadian..

"Right now, you have to be concern about labor pain.. jangan ingat sakit perut sbb salah makan ke.. apa ke.."

Which is itulah yg selalu saya katakan kepada diri sendiri.. tp so far, mmg betul la.. perut ni saja gedik2 nak meragam nowdays..



Pray for me :D


9 ulasan:

ainie aziz berkata...

moga dipermudahkan segalanya. Amin!

Sayang.Ibu berkata...

CY.. u bersalin on 13th laa.. nnt sama ngan besday aina.. hehehheee.. saya masa tu due 11/11..tp 12hb sakit.. 13 br kuor budak bertuah tu... :)

apapun.. semoga everything gies smoth for you...

MommyDania berkata...

wah..baik punya date hari ni kan? anyway CY, semoga selamat semua. nt cpt2 war2 kan tau!

Zety Zin berkata...

dia nak tunggu 11/11 kot. kasi cun tarikhnya :)

semoga dipermudahkan segalanya.

Queenin Murni berkata...

aiyokk aiyokk... kamu bikin sy nerves... hahah! ada kaitan tak? :P

honeylanz berkata...

ingatkan dah td..Insya Allah selamat semua nye

CY3.5 berkata...

cik ainie,
thank you very much!

cik Intan,
friday the 13th la kaedahnya.. weee..

MD,
kalau ada WiFi, mmg bila dah slamat terbaring dalam wad je saya update.. haha..

ZZ,
we'll see :)

QM,
sila prosakan di manakah kaitannya.. hehe..

Has,
belum Has.. in fact, as of now pun takde sakit2 pun... heeee..

MN berkata...

all the best nyah.mudah2an selamat segala...

Along berkata...

sangat seksa menanti hari labor, nak2 kalau dah overdue...tapi bile tiba masanya pulak, cuak nak menahan sakit..heeee...semoga selamat bersalin!!