Cari Something?

Rabu, November 04, 2009

Kepingin


Saya sangat kepingin nak makan ABC skarang.. maklum la, dah bersalin esok, god knows berapa lama kita nak kena pantang makan minum ais berbagai..




ABC, ABC.. ada special delivery dak.. ngeeee..



11 ulasan:

fauzi-maya berkata...

bile ko bersalin? nape tak ari ni..ari ni anniversary aku duhhh..;)

mast@work berkata...

owh, saya sudah melepaskan gian ABC.. cepat kak yan.. kang terliur payah.. hahaha

MN berkata...

mana ada delivery nyah. mintak org bawak balik...

Queenin Murni berkata...

hmmm...sian..

mintak la kat PIL..
"abah keluar nanti, kalau ternampak ABC,tolong belikan yer.. "'


:)

KS berkata...

cepat2 cik yan sebelum terlambat!

hehehe

CY3.5 berkata...

Maya,
laki aku bz.. kasik chance la dia bernapas dulu baru #4 kuar ;P

mast,
tak tau mana yg sedap..

MN,
in laws aku tak berapa go dengan ABC.. mmg tak tau port..

QM,
kalau bley nak pi makan kat tempat tu terus.. buatnya tepi pantai ke.. fuh..

KS,
hopefully dapat la rasa this weekend..

Sayang.Ibu berkata...

btol..btoll.. baik p carik skrg.. nanti meleleh air liur diri sendirik tengok org minum berais masa pantang esok2

Tanpa Nama berkata...

Kt JB ada tmpat besh ABC along! waahhh... kelllaaasss

Zety Zin berkata...

hadoi terus teringat ABC kat seksyen 2 ni. siap beraiskrim, disalut coklat, ada anggur dan love letter lagik. slurp! harga? RM2.50 saje.

CY3.5 berkata...

cik Intan,
how I wish ada org jual ABC kat depan umah ni..

Pit,
ah ko.. time along ada kat JB tak pernah sebut pun.

ZZ,
serius?? 250 sen je???? weeee..

madamoiselleczar berkata...

kehkehkeh....tetiba teringat kat satu kes ni...satu jam sblm aku nak msk bilik OT uk operate pusat haku (my hernia correction remember??)...aku sudah gatai tgn browse blog si Lola..skali dia plaks post entry pasal donut..tak memasal aku mengelupur merengek suruh laki aku pi beli donut sblm aku msk OT buleh?
percaya tak percaya..mmg sempat mak makan donut sblm kena operate beb..siap laki mak beli donut gigantic lagi..kahkahkah
sumenyer Lola yg tak takut masuk neraka tu punyer pasal la :p