Cari Something?

Rabu, November 04, 2009

Berderet-deret

Since dah lepak PD ni, Husaini bertiga mmg dah tambah rapat dengan atuk & nenek.. Zeri yg selama ni tak reti nak ikut-ikut berjalan pun, boleh tangkap leleh kalau FIL keluar.. nangis kaw-kaw la kaedahnya.. haha..

Tp banyak-banyak momen yg saya tunggu, time malam.. Biasanya by 9pm, FIL akan bersuara kepada Amir & Arif, ajak tido.. yg best tu, menurut je.. hahaha.. takde bantahan OK.. berderet-deret la macam keretapi follow FIL masuk bilik.. dan smalam, tak semena-mena Zeri pun follow sekali.. ngeee..


Kalau dengan kitorang? hmmph..

8 ulasan:

MN berkata...

manja dgn atuk/ nenek ni lain sikit, kan?

honeylanz berkata...

tul setuju dgn MN, dorang manja dgn atuk/nenek lain skit kan...

Zety Zin berkata...

betul3. kalau dengan kita, bukannya berderet, siap kena seret kadang2. hehe.

l i e y n berkata...

bagus je diaorang ikut cakap atuknya...senang mak diaorang ekk?

~Umi.Sufira~ berkata...

Lahai...bagusnya cucu atuk yer...:)

farah225 berkata...

zeri pun dah paham,satgi adik nak kuar, dia takleh manja2 ngn ibu lg.heheheeh.jauh hati

Mama Adib berkata...

bagusnya..
anak aku tok ayah tok ma dan sewaktu ngannya melayan KEHENDAK adib,kalau ngan aku maximum tidur kul 12,dengan diaorg 2-3 pagi pun diaorg layan...

kuss semangat aku.. pepagi buta leh makan ais krim, apo nak kata CUCU...

CY3.5 berkata...

MN,
mmg lainnnnn..

Has,
cara depa menurut perintah pun lain..

ZZ,
ngeee.. tak bley disangkal lagi.. kekeke..

lieyn,
alhamdulillah.. lega sket la saya..

US,
malam ni abah depa tak balik PD, merasa la kot saya tengok perarakan berderet-deret ni lagi..

farah,
tu pasal dia manja abis-abisan la ni..

MAA,
oh.. budak2 ni dengan atuk & nenek diorang, mmg lagi berdisiplin la plak..