Cari Something?

Sabtu, November 14, 2009

Pukul Sebelas Malam


Just had my dinner about 20 mins ago. Ditemani oleh si dia.. Waktu makan la ni mmg manjang lari.. selera ke laut.. tu belum kuar show bagai.. harus la makan pun macam ayam berak kapur.. actually, camne rupa ayam berak kapur?

Anyway, as of now, all my boys already zzzzZzzzZzz.. kita ni je la sorang-sorang gigih tak tentu pasal dok melekap depan lappy..


bebel sorang-sorang,

4 ulasan:

Diana Sulaiman berkata...

oit! tk pedih perut ke makan memalam ni? mau susah nak tido kang?

abis tu camne nak buat ek yan? camne nak allow cookies?

knv berkata...

enjoy la selagi belum admit tu hahahaha..

all the best yea!

:: vErde+hAzizi :: berkata...

aah la babe...since u voice it out...i wonder ape camne gaye nye ayam berak kapur tue...

mommysarah berkata...

nyah, smalam mak mimpi hang deliver. paling haku blur, cemana ko leh kol aku kata ko dah deliver. lepas letak phone, aku terfikir...eh, mana CY ada no. aku. hahaha...sengal betul.