Cari Something?

Khamis, Disember 10, 2009

Ayat Sentap

Petikan dari Cinta Balqis ye puan2. Ayat lebih kurang. I xde tape recorder bagai.

"Abg dah lama pergi. Takkan tak rindu masakan Mar?"

"Alah. Masak bukan sedap pun. Kita makan kat luar je."

From 1 to 10, berapakah skala sentap jika ayat ni dpt kat batang idung? Hee.

Yg x tau apa kes syok tgk Memey terkulat-kulat lps kena smash dgn Zamarul,

16 ulasan:

~ Ibu ZAAZ ~ berkata...

wah...directnya. kot ya pun, jage la ati n perasaan sang isteri. kalau akak kena cenggitu, mau akak ceraikan cik abang masa tu jugak. hehe. kalau berkuasa...tapi tak berkuasa makanya...tak masak la akak untuk selamanya. ha ha ha ha. lagi senang kerjaku. duit dia jugak yg abiss makan kat luarrrr

skala sentap: 10

~Umi.Sufira~ berkata...

err...sungguh direct skalik...skala sentap 10!

Sayang.Ibu berkata...

hohoooo... kalo mak mmg sentapp sampai skala 10.5...
mak rasa, sok laki mak balik, mak nk bagi soklan cepumas nih laaa.. agak2 dia bg jawapan sentap mcm tu x?? Skali dia bg mampos aku meroyan x pasal..waakakkakakaaa

Nanak berkata...

napa ek aku rasa cite tu mcm bodoh je tp tengok juga..hahahaa

eZa berkata...

tak boleh blah la dgn si memey tuh even bwk role suci camane pun lah. hehehe. emo plak :P

Queenin Murni berkata...

hahaha.. zamarul tu tak romantik eh ngan si memey tu? sy tak follow sgt, time tu sibuk memasakk... walaupun:"masak bukan sedap, baik mkn luar je.
hahhaha!

kalau sy, sentap tahap max, simpan periuk kuali sumer dlm stor, dgn ucapan:"jgn harap aku nak masak lagi dah!"

Akak Ratu berkata...

hi CY, klu kena kat akak la skala sentap bkn 10 jer tp 15 kot.... ngeeee.... harus jd cam queenin tu gantung terus periuk kuali suma, mogok :-))

honeylanz berkata...

x tgk.. tp skala sentap 1 aja. lg senang...mkn kedai...hehehehe

Zety Zin berkata...

huhuhu sentap weh! terus mogok takmo masak dah. demotivate gitu.

lia berkata...

skala sentap : 10...

mmg harap la nk aku masak g... chesss he3..

Fid berkata...

CY4.0
leh tolong buat sipnosis aku tak tgk sbb tv 'rosak'
tolong habaq mai apa sebenaqnya kisah ni
balqis ni janda ke isteri org???
awat dia tak cerdik sikit/bnyak?

m-i-o berkata...

kahkahkah!
mak tengok! mak tengok scene tu!

yes, memey memang tercendawan-tercendawan masa tu. but then, si zamarul mmg tak sayangkan memey. so, it's not weird at all :P

skala sentap : 0

mak ok je. jomlah kita makan kat luar. pastu kita singgah JJ okes? :P

CY4.0 berkata...

girls,
mak sentap la jugak.. tp skala ikut keadaan.. haha.. kot tengah PMS, mau cecah siling!

Fid,
gue dah cite thru Gtalk..

Marisa berkata...

sempat tgk part tu smlm. sedih. sian memey... zamarul bkn tak romantik. konon tiada cinta dia utk memey.

lailasani berkata...

kalau saya sentap tahap gaban.. 10...
ayat mesti berlapik ye..:)

l i e y n berkata...

ye ke dia ada cakap mcm tu? macam mana le boleh tak perasan..hampeh, memang hampeh..kalau aku sure boikot masak sampai bila2...