Cari Something?

Ahad, Disember 20, 2009

Dah Ahad

cara tulis macam la kau keje hari Isnin :P

X keje pun tetap kena bangun awal. Esok ada appointment kat an-Nur.

Kejap je dh sebulan kan. Rasa mcm br je beranak bagai. Hinsh.



Pastu, tau2 Arissa dh bley pakai gaun2 yg dpt hari tu. X sabar mak!

6 ulasan:

Abrahyn berkata...

baby nak kena cucuk ek esok?

btw, cik yan blh tak tolong kita...kita punye previous entry sgt jarak jauh dari current entry...camne nak buat dia jadi cantik tersusun ek? kalao tau sila kongsi dan ajar saya bolh? *blush*

Tanpa Nama berkata...

nnti baju2 yang aisyah takbleh pakai, angah pass kat ko eh.. ahaks!

MommyDania berkata...

serius dh sebulan CY? cepat nooo

CY4.0 berkata...

abrahyn, ada letak google ads x?

Pit, iyolah.

MD, cepat kan masa berlalu

julia berkata...

time ni ler nak meragam anak dara sealgi dia blom pandai marah.
jgn lupa letak reben di kepala bila dah pakai gown tu...mesti cuteeeee

honeylanz berkata...

kejap aja.. dah sebulan rupe nye..