Cari Something?

Selasa, Disember 01, 2009

Jauh Hati

Semenjak si dia outstation, nmpk gaya Zeri sudah mula mendekati saya semula. Suka la sgt gesel2 kepala kat paha (peha?).

Susu pun nk ibu bancuhkan.

Tapi saya perasan riak mukanya yg seakan jauh hati bilamana time dia nk manja2, tuan puteri sorang tu berbunyi.

As i'm typing this, tangan dia ada je landing kat paha (peha?) ibu ni. Tuan puteri tgh beradu.

Ibu sayang sume tau. Tp bak kata nenek, ibu still dlm hari. X bley nk melasak sgt time melayan korang sume.

10 ulasan:

Sayang.Ibu berkata...

alalala... syian zeri.. tingat aina masa baru dpt ainin dulu, lg nmpk dia berjauh hati.. asik ikut tok mak dia je ke hulu ke hilir.. huhuhuuuu

yangyuyu berkata...

cy-peha kot..bukan paha..hehe

MommyDania berkata...

cian zeri..cmnelah dania nanti nih. huhuhuhuhu

honeylanz berkata...

huhuhu..mmg cian aja kita tgk kan. dilema gitu... tp mmg kita syg semua!

lailasani berkata...

alahaiii, siannyeee....
takpe.. lame2 nanti sure dia ok.. insyaallah...

saje nk cite, anak sedara saya dh umur 7 tahun dapat adek...
cam takleh terima kenyataan wpun before lahir dia sangat excited...
dia kata nk bunuh diri, dan tak mengaku itu adiknya. then siap tulis surat kat adik suruh adik baca bila besar nanti....
perrgghh... macam menakutkan pulak anak2 zaman sekrg ni...
erkk.. komen pjg laks... hehehe

MN berkata...

pe-ha. :)

Fid berkata...

alahai zeri
sabaq naa zeri nanti ibu dah bleh belasak..gasak laa..hahahaha

Queenin Murni berkata...

MN!!! nak la baca blog MN lagi!!! uwaaa!!!!!!!!!!!!

CY, tumpang mengadu domba.. :P

CY4.0 berkata...

cik Intan,
harap2 kejap je la sementara abahnya away.

YY,
TQ :)

MD,
dia kan x sabar tunggu bb adik :)

Has,
tu la. Tp zeri suka terpa2. Tu yg seriau sket.

LS,
cite ni mmg horror. Semoga OK sumenya.

MN,
camne la BM aku bley pass? Haha

Fid,
bestnya kalau dia paham apa yg kau tulis.

QM,
lobi, jgn x lobi. Hehe

ainie aziz berkata...

ibu mana tak sayang anak, ye dak! tapi kids mmg camtu kan, kita dukung anak org lain pun dia dah start enjin nak meraung. hehehe!