Cari Something?

Selasa, Disember 22, 2009

Lihat Pipiku..

pipi sapa yg korang nak tengok? Ngee..

Kalau pipi budak / baby tembam, syok je tengok kan. Kalau pipi kita?

Nak sebulan+ dah ni. I still have a few kgs to shed untuk ke pre-preggy weight. Tp tu la, penanda aku dah kurus adalah pipi yg tidak tembun. Ketika ini, masih ya, MASIH tembun. Berat terkini adalah bersamaan dgn preggy @ 17weeks :P

Kalori tak cukup terbakar ke apa ni.

6 ulasan:

maya amir berkata...

masih punye masa yan..hehehe

MommyDania berkata...

ohh..ingat ke pipi arissa. eh, tgl few kgs je? ok la tuuuuu

~Umi.Sufira~ berkata...

Masih punya masa lagi Cik Yan..usah risau!:)

CY4.0 berkata...

Maya & US,
x tau la pehal kali ni rasa x sabar. Haha.

MD,
pipi Arissa ada kat FB mak

Mummy Harith Hannah berkata...

Heee, ingat terjah sini tadi dapat laa tgk pipi tuan puteri.

Takpe2, kiter terjah FB pula. :D

atier berkata...

atau "adakah keturunan sebelah mak dan mak mentua kau dh turun kt engkau?" dimana tembun yg berlarutan menandakan dh blh mengakhiri zaman perut ke depan... hehe :)