Cari Something?

Isnin, Disember 21, 2009

Ada Sesuatu Dalam Nasi Itu

yang menyebabkan kebanjiran terlampau. Is it halba?
Yg kesian, tuan puteri la. Tersedak-sedak bagai. Membuang pun sakan. Pantas sungguh kesannya. Lunch @ 12pm, 2 jam lps tu tebabom. Ngee.

Oh ya, aku bercakap tentang nasi di JM Bariani.

5 ulasan:

kaezrin berkata...

betullah kot..

sbb kaedahnya saya pun makan JM beriani..kan dah stop pam susu tp tadi kul 3+ lps sejam balik lunch saya rasa senak dan sakit..sib baik balik awal terus khazin dpt fast flowing food..:)

Zety Zin berkata...

haruslah buat stok banyak2 gitu.

teringat masa pekena nasi kandar kat penang. memang syok bila 'banjir'. kuranglah sikit tahap 'kemarau' mak :)

Queenin Murni berkata...

ahaks.. mmg halba lah tu kot..
me dulu, my mom tumis sayur with ikan bilis 2ekor pon, dah rasa mcm nak pecah..

aduhh.. rindu nya saat ituu... :P

CY4.0 berkata...

elin,
nasib dpt balik cepat :D

ZZ,
time Zeri dulu ada gak amik fenugreek, tp x jalan. Hee

QM,
ikan bilis also can? Thats new to me.

Queenin Murni berkata...

yess it can, for me lah. :)