Cari Something?

Isnin, Disember 28, 2009

Persembahan Terbaik Orlando Bloom

adalah sebagai Legolas dalam Lord of the Ring : The Two Towers (bukan KLCC). Setuju?

Paling tak bley blah bila dia dgn ringannya melayang naik kuda yang ditunggang oleh Gimli.

Watak lain, tak lain tak bukan, sebagai William Turner dalam Pirates of the Caribbean.

How about you? You minat tak mamat ni?

Yang terjebak dalam DVD marathon & tak semena-mena manjang ada Orlando Bloom,

7 ulasan:

m-i-o berkata...

mak setuju sgt!

masa dlm LOTR tu - mak siap cakap dlm hati - wah, cool jugak mamat ni walaupun rambut beruban.

kahkahkah!

Sayang.Ibu berkata...

btol btol.. mak pun sukak tengok dia dlm LOTR.. ;)

MommyDania berkata...

CY, lari topik. tp blh tak ajar blk cmne nk tukar signature kt post tu. utk permanently every post ada signanture. sy nk tukar dowhhh

precious innocent berkata...

orlando bloom aka legolas adalah boyfren sy di alam movie. sila jgn cilok..

sekiannnn statement perahsan dr mak buyung

-mama emma®-

honeylanz berkata...

alamak..x perasan la dia dlm LOTR ;)

lia berkata...

chenta ku utk legolas kah3... dat y org plng awal tgk LOTR adalah saya ;p

CY4.0 berkata...

mio, bukan blonde ke? Haha

cik intan, lps tu mcm pelik tgk dia jd lanun.

MD, email me pls. Taip kat komen box adalah sgt sangap

ME, meh la perasan ramai2

Has, apa? X perasan?

lia, sure layan lebih dr sekali ni