Cari Something?

Selasa, Disember 15, 2009

Terbaik Dari Ladang

Quite a few times aku terbaca frasa "terbaik dari ladang" ni.

Anyone knows mana asalnya? I mean, sapa yg start?

8 ulasan:

Fid berkata...

aik sejka bila plak kena word veri ni????

aku tak faham..ke aku salah line??kahkahkah

Marisa berkata...

ala.. mcm perumpamaan la CY... mcm susu .... terbaik dr ladang.. means that anything good... mcm starts from iklan TV je

yuyun berkata...

hi akak. i'm ur SR. it's from cuci the musical theatre.. :)

Queenin Murni berkata...

its lembu2 dr new zealand. fern leaf punya iklan kalau xsalah. dolu-dolu..

yangyuyu berkata...

ya betul tu...iklan fernleaf...yang lain2 tu tiru iklan tu lah

CY4.0 berkata...

fid,
sejak spammer menyibuk :D

marisa, yuyun, QM & YY,
thanks! Tp awat mcm x pernah tgk iklan tu ek. Ngee.

l i e y n berkata...

saya first time dengar nabil raja lawak yang cakap....

Queenin Murni berkata...

hmm.. rasanya, takde la jauh sgt zaman kita... :P mebe CY asik baca buku je kot, tak tgk tv.. :P