Cari Something?

Khamis, Disember 03, 2009

Tutup Rumah

Sejak dua menjak ni, ada beberapa kawan2 dlm list BLINK-BLINK aku amik atau buat keputusan menutup rumah mereka.

Strictly for invited readers ONLY.


Ini mcm, kalau nk buat parti buih pun, mmg boleh la sgt. Haha.


Anyway, kalau ada yg nk tutup rumah, pls invite me. Mmg muka x malu CY4.0 ni. Email address ada je kat contact me :D bley merasa feeling2 diva jd among 100 invited readers.

Yang tutup rumah sekali-sekala (setakat ni),

10 ulasan:

honeylanz berkata...

isk² . cy4.0 mmg dah jd among 100 diva dah ;)
# tp dah open dah :p

yaya berkata...

ye..ye..ye... saya dah tak bleh masuk blog MN. tolong bagitau MN invite la saya baca blog die di yayayes7@yahoo.com. Kalau MN baca komen saya ni pun bagus, MN saya kalau tak baca blog u nanti saya punya badan menggigil....

Zuhaini berkata...

erm.. saya pun resah gelisah kalau nak baca blog tapi pintunya ditutup..

*nasib baik dah boleh baca blog honeylanz dan MN.. :)

CY4.0 berkata...

Has,
tau :) dh nmpk update, mmg dh bukak la kaedahnya.

Yaya,
MN tgh bz la ni. Nnt saya cuba sampaikn ye.

Zuhaini,
mmg syahdu kalau x dpt terjah mcm biasa.

Sayang.Ibu berkata...

CY.. hang tu kalo nak tutup rumah, jgn lupa invite mak... warning nihhh... wakakkakaaa

btw.. hang pandai buat tab kat blog kan?? ada tutorial x?? hahahhaaa

Queenin Murni berkata...

oh, sampaikan bg pihak sy juga yer CY. :P tp kalau MN tak sudi pon, takpelah. ape kan daya.
:p

CY kalau tutup, jgn lupo den eh? :)

l i e y n berkata...

sedih bila tak di invite.....

CY4.0 berkata...

cik Intan,
tab tu menukah? If yes, ada dlm label Tutorial. Mak tutup rumah kalau ada benda terlampau je :P

QM & lieyn,
b4 MN tutup umah hr tu dia ada bgtau. Perhaps korang terlepas posting tu kot.

~: UmmiNor:~ berkata...

ngeee cikyan pun sama, kalu nak tutup rumah or rase2 nak tuutp rumah, jgn ler lupakan hamba yg hina melukut nih...cis apekah?????kuikuiku

MN berkata...

aku dah ajak hang kan? *wink*