Cari Something?

Khamis, Disember 03, 2009

Kena Denda La Jawabnya

Alhamdulillah. Dh 15 hari berlalu sejak aku berjuang di labor room.



TAPI, nama tuan puteri tetap blum register. Mmg confirm kena denda. Haha.

Semoga Jumaat yg barkah bakal merealisasikannya.

Si dia ada 2-3 nama dlm kepalanya. Tp cuma 1 yg selalu disebut2. Nk main teka2? Ngee..

A _ _ _ _ A H _ _ _ _ _ I

Sapa yg dh tau, pi main jauh2 :P


12 ulasan:

honeylanz berkata...

ameera hannani?

m-i-o berkata...

azalea husaini! azalea husaini!

aku terima nikahnya azalea husaini dengan maskahwinnya RM80 tunaiii...

eh, mak ni nak kasi anak mak praktis skrip ke hapa...? :P

*eceh, kondifen jek mak teka ;)

Zuhaini berkata...

oh.. azalea..? sedapnya!!!!

Marisa berkata...

paham.... 6 thn tunggu ye.... denda pun denda la.. janji pueh hati!

zailamohamad berkata...

suka kalo nama Ameera..anak zaila pun Ameera Husna;-)

MommyDania berkata...

mesti dkt2 dgn nama cy nih. blkg tu confirm husaini. dh2..pi register cpt2.xkan nk panggil no4 je kut

Erna berkata...

nak teka! nak teka! boleh? hahahaha
Ko pun baby AH cam dotty ;)

Mama Adib berkata...

aku pun terima nikahnya azalea husaini dengan mas kawin 5 ribu ringgit tunai........

adib bg banyak ni cy kah kah

pst : ko ni ah mentang2 put3 yg d tunggu2 rela kena denda smata fikirkan nama d best n voque

Queenin Murni berkata...

alesyea harianni


hahahah!

Sayang.Ibu berkata...

wahwahhh..saspen mak tunggu nama anak CY nih.. Yg blkg tu kompem lah Husaini jugak kannn...

CY4.0 berkata...

girls,
namanya biasa saja. Cuma abahnya blum ada kesempatan nk melawat JPN. Hee.

JuJuEE berkata...

hehe...kak yan. dah tau dah nama apa