Cari Something?

Isnin, Januari 11, 2010

Anugerah Juara Lagu AJL 24 Full Results

Tak payah cakap banyak :P kita terus terjah keputusannya.

Best Vocal (dapat 10K) : Black. Perlukah dikatakan lagi?

Best Performance (dapat 10K) : Aizat - Kau Aku. Banyak kau nak kena bagi kat budak2 tu dik. Haha.

3rd (dapat 12K) : Faizal Tahir. Cantek tongkat :)

2nd (dapat 15K) : Yuna!

1st (dapat 35K) : Aizat - Pergi. Akak dah cakap dah. Lagu ni mmg sentap.

Amacam? Puas hati ke tak?

Akak bajet skarang ni hits download lagu PERGI terus berdezup cecah 2 juta. Haha.


Untuk bebelan ala2 live, sila scroll ke bawah :P Apa yg pasti, congrats kepada Ally Iskandar, Cheryl Samad & FBI. Good job, well done!

Reporter tak berapa rasmi,
CY4.0

11 ulasan:

rina berkata...

sangat puas hati dengan kolaborasi cheryl, fbi dan ally. sangat serasi dan lakonan sangat menjadi.

Zuhaini berkata...

oh tq! :) saya terlelap lepas persembahan meet uncle hussein tu, and then iklan berjela-jela.. trus saya tertido.. hahah

Marisa berkata...

thanx for the result. tak larat sgt nak tunggu dah.... sampai faizal tahir punya persembahan je. keputusan tak mampu nak tunggu dah...

yes! Aizat mmg layak

KS berkata...

search rulessss wa cakap lu!! :P

MN berkata...

aku tak tengok pun nyah malam tadi...
cheh, tak mengikut arus perdana betul aku nih! :P

honeylanz berkata...

tgk jugak..sampai abis..

MommyDania berkata...

saya pun rasa showmanship the best adalah pengacara yg selamba & cool! salutee

CiKaYu berkata...

at least faizal tahir menang. ingat kan dia menang main prize!

MAMASYAZA berkata...

mmg best semlm...gandingan ally, cheryl n si botak tu memang menjadik...dah sangka mesit aizat akan menang...
saja jln2 singgah umah yan

~Umi.Sufira~ berkata...

Mak rasa persembahan semua memang mantap and best best!!Memang berbaloi tunggu sampai lewat malam tadi...MC pon best!:)

madamoiselleczar berkata...

dah berminggu aku dok play lagu yuna tu nonstop dr lappy aku ni..siap ltk mode repeat siut...sampek naik muntah staff haku gamaknyer mendgrnya...tp mak tetap suka Alanis morisset version melayu ittew...idup yuna! :p