Cari Something?

Jumaat, Januari 08, 2010

Cinta Balqis

Ada kawan2 yg follow cerita ni tak?

Agak2 la kan, dia akan balik kepada Ezany aka Emran atau, terus jugak menikah dgn Hassan?


Atau, status dia masih sah sebagai isteri Ezany?

On the other hand, wujud lagi ke lelaki mcm Hassan? Sanggup tunggu bertahun2.

Byk betul soalan :P

18 ulasan:

mazlyna berkata...

heheehhe....saya layan sekali sekali klu sempat@terbukak sbb selalu nya lagi suka tgk biggest loser....

saya pun nak tunggu dia pilih sape....rasa2 nya ngan ezany kot....suppose diorang masih husband and wife kan sbb diorang bukan nyer cerai....mak pak ezany yg bawak lari kan?

sian kat hasan...huhuhu

Salwa berkata...

cerita ni syahdu sangat sbb saya kesian dgn hassan tu
mmg ada cik yan
huhuhu
sy sendri penah jumpa
sorg guy ni suka kat sorg girl sejak girl ni umo 12 tahun
pahtu girl tu kawin dgn org lain
sampai ahrio ni umur laki tu dah 30 tahun tapi dia still tak dapat lupakan girl tu
dia belum kawin lagi
huhu
oh lari tajuk
sy rasa dia dgn hassan
hehehehe
kalautk punm
mungkin endingnya hasan akan mati
aduh benci la kalu ending camtu
huhuhu

MommyDania berkata...

sy sgt tak blh blah dgn balkis. as usual, aura tak cukup kuat utk digilai. hahahahahah

Zety Zin berkata...

mak rasa dia tak pilih sesiapa pun. macam ending cerita sindarella (ejaan?) si sharifah amani tu berlakon hari tu.

Sayang.Ibu berkata...

mak peminat tegarrr.. hahahaa... kompem laa dia masih isteri ezany kannn.. sbb derang x pernah cerai, dan dia pun x pernah mintak fasakh, maknanya perkahwinan tu masih on. tp aku kesian lak kat hasan yg lurus itu. tp nak gak dia blk kat ezany pasal ezany tu kan true luv dia dan diorang tu mangsa keadaan jadik macam tu. hishhh.. lmbt beno citer nih nak abih. x sabo nk tunggu ending

dzieta berkata...

mmg best walaupun sekali sekala tengok..dah nak ending 18hb ni rasanya...hope dia balik dengan ezany tapi kesian kat hassan..

Nur berkata...

rasanya hassan kawin dgn siti hehehe...ai kan direktor x bertauliah :P

saudah berkata...

tengok tapi dah 2 hari miss. apa cerita cik yan?

status isteri tu, saya yang kurang pengetahuan ni, kalau ikut taklik, jika tinggalkan selama bla bla tanpa nafkah, dan isteri @ keluarga isteri bawa ke mahkamah, boleh tebus talak.

tapi dlm cerita ni, sebab dia tak mengadu, kira masih suami isteri. tapi balqis tak ngadu sebab dia ingat ezany mati.

saya nak ending mcm ni:

balqis & ezany

Hassan & marisa, boleh?

Dayah berkata...

saya baru je layan crite ni..tu pun kena tanya orang, apa hubungan si polan dgn si polan sbb tak tau ujung pangkal..
firasat saya la..Balqis akan balik pada EZany/Emran..demi anak.. ecehhh

mast@work berkata...

saya layan juga.. saya rasa si balqis tu end up dengan ezani juga.. sian kat hassan..

~ As ~ berkata...

cikyan, klau dah abis cerita ni, buat speacial entry ek...ahahaha... manalah tau saya tak sempt tgk...mcm nur kasih tu..

eZa berkata...

kalau ikit hukum dia still isteri ezany. so xleh la nk menikah ngn hassan melainkan ezany ceraikan dia. hehehe. tak sabar nak tgu isnin for next episode.

kalau ada lah lelaki melayu terakhir macam hassan tuh... bahagia lah sape dapat. hehehe ;)

Marisa berkata...

saya layan ceta ni.. ceta ni sedih.. huhuhu.... siannya Hassan...

Fid berkata...

komen lari tajuk

agak2nyakan bilalah aku leh bersua dgn ko??ko nk tunggu aku slim dulu ka???

farah225 berkata...

mula2 mak tak follow gak.menyampah tengok memey, meleleh jerk.minggu lepas br start follow betul2.tk sabar nk tunggu isnin. kalau tgk ke jalan cerita, mmg dia terlalu mengharapkan emran tu ialah ezany tp bila dh camtu mesti dia keliru nak wat pilihan.sian sungguh kat hassan.

nota kaki: mak still tadak feeling ngan alif firdaus

CY4.0 berkata...

ladies, mak kepingin banget nak reply satu2, tapi...

isz_3707 berkata...

aku layan. memula aku kutuk lagu tema dia skang aku plak keje nyanyi je. dia masih isteris ezany la klau ikut hukum. aku rasa dia blk ngn ezany kot. tp ntah ek..haha..kita tgk je la nyah xyah agak2, barula suarspend :P

l i e y n berkata...

saya layan...walaupun hubby asyik dok bising sbb layan cite tu tapi ku teruskan jua walaupun ada gak rasa nyesal...tapi nak habis ni rasa mcm best plak. of course dia tk leh kawin ngan hassan sbb ezany hidup lagi..saya rasa dua2 pun tak dapat balqis sebab nnt balqis mati kena bunuh ngan ray. boleh gitu????